POSITIVT, GILLAS!

Kolla högst upp till höger på bilden nedan, det är min kalender jag fick i julklapp. Tingelingtema och foto på mig i den överallt :-) En kalender som mamma skriver i och som assarna läser och får lättare reda på saker & ting och kan lättare ha koll på saker & ting. KANON!





Ja sen resten på bilden va också som jag fick i julklapp och detta:




Och lite annat smått & gott :-)
Ny onepiece var ju ett måste, den andra blev ju för liten för mina långa ben.

Något positivt jag fått veta är att jag & mamma ska minsann börja bada på hab badet igen!!! JIPPIII!! Det kommer vara jätte skoj, så tråkigt det var så längesen. Men det drar vi igång nya året med :-)

Imorgon är det nyår! Får vi se om jag orkar va vaken så jag kan lyssna på alla raketer ju. Iallafall ska jag nog orka äta god efterrätt bland annat ;) Den kommer att smälta i munnen, muuums!
Undras om min hagalna mamma kan låta bli efterrätten tills imorgon hihi..

Nu är det inte många lovdagar kvar, YES va skönt! ;-) Jag blir så försoffad med lov, varit på tok för mkt lov för mig. Det fungerar inte ritkigt för mig. Men nu vet vi det till nästa lovtider hur pass mkt jag kan va ledig osv.
Det här jul lovet vart för mkt iallafall, det blir liksom alldeles för skönt att sova till slut & lata sig ;-)




Visst är jag vacker i den klänningen :-D
en skönhet klär ju klart i allt! ;-)

Godnatt
/Mathildis


TJATMAMMA

Hallå mitt i natten!
Mamma fick äran att skriva första inlägget, men nu så är det min tur :-D
Bilden har mamma tagit på julafton, himla fräck blev den ;) Blev lite fel inställning på kameran för en sån vild & galen tjej som jag. Som ni ser är jag ingen liten tjej längre iallafall, stora skolflickan! Som lämnat mamma i sticket ;)





Jaaa heter man Mathilda så händer det att man är vaken på natten & sjunger en truddelutt och det är precis vad jag gör nu, medans en mamma som gnäller på mig att jag måste sova för imorgon kommer ass o väcker mig juh! Jajajaajaja tjatmamma, det är faktiskt jullov!!

Jag trivs jätte bra i skolan, och på fritids. Det är super skoj!
Och nu under hösten har vi helt nya dag-assistenter, blev helt utbytt inför hösten av olika skäl.
Och assistansen har nog aldrig ngnsin fungerat så bra som den gjort under hösten, skönt :) Då slipper jag också känna mammas stress o press ju.

Om ni tittar lite längre ner i bloggen, så har jag startat egen insamling *mathildas hjärna*. Samlar in pengar åt hjärnfonden för bättre forskning för barnhjärnan.
Hoppas ni vill vara med och stöda för mig och andra barn som har svåra hjärnskador eller liknande <3 Man kan skänka allt från 5:- och så mkt man vill. Så lite gör jätte mkt! Det är pengar som går direkt till hjärnfonden!

Nu så är jag faktiskt trött igen, nog på nattvisan här för inatt ;) Godnatt med er alla
/Mathilda


Mycke har hänt!

Hej våra vänner !
Det var vääldigt längesen



Och mycket har hänt, Mathilda har börjat i skolan! Hon har "lämnat" mig!!
Det har varit/är en otroligt tuff tid

Från att vara med prinsessan min dygnet runt i 6½år och att gå igenom alla dessa svåra tider och se en nästan dö ett par ggr, så har/är inte detta en lätt match må jag erkänna.. Fast det säger väl sig självt.
Man hade väl hoppats på lite mer stöd & omtanke kanske lite medkänsla.. Kanske en viss förståelse.. Men njae, jag har känt mig rätt så ensam.

Fortfarande är där många dagar som jag vill ha henne hemma hos mig, där jag känner hur ångesten sveper tag i mig.. jag ramlar ner i ett mörkt hål o känner mig alldeles instängd på ngtvis
Vill ju inte vara utan min Mathilda <3 Är så rädd att ngt ska hända henne och att jag då inte finns vid hennes sida..
En väääldigt normal känsla kan jag tänka mig när man sett sin dotter nästan dö


Beslutade mig för börja blogga här igen ivarjefall, en del varför man slutar att blogga är ju att man aldrig får blogga om de man vill utan surigheter... så vill klargöra en sak för er alla nu!

Vi bloggar inte för att vi vill ni ska tycka synd om oss
Inte heller för ni ska bli sura över hur vi känner att leva detta speciella liv, att vi känner oss
rätt ensamma exempel osv..
Vill inte ha en massa känslokalla kommentarer från ngn "att vi får väl också hälsa på folk".. ta tbax den kommenteraren ex. om ni börjat skriva den, för den är inte välkommen! För då har ni verkligen inte ens försökt förstå er på något i vårt liv, det är inte bara att åka iväg hur som helst (kvittar om ni så har 30trappor eller ingen) !!! Exempelvis med mera med mera... !


Vill bara att ni ska förstå vårt ändamål med att blogga är för vår skull främst, ventilera där det alltid är tillgänglig för oss o öppet! Och att andra familjer i likvärdiga sitsar
<3

/Madde


Hoppas ni kommer få nyttig läsning <3


STÖD HJÄRNFONDEN, Mathildas hjärna!

Så mkt orättvisa, för stackars lilla barnhjärnan.
Hjärnskador, epilepsi osv.. Vad kan vi göra? Mkt!

Vi kan bidra med en peng till hjärnfonden, klicka på bilden nedan så stöder ni Mathildas egna insamling "Mathildas hjärna"

Behövs inte så mkt för att vara till någon hjälp <3
Hjälp oss föräldrar & barn!


RSS 2.0