Miras nya rum

Tänkte fixa lillans (miras) rum i lantligt romantiskt stuk, Men så igår började jag tänka... Det är väl ändå hon som ska trivas med sitt rum och inte jag.. 



Så från ett vitt tråkigt & "kallt" rum, (ja stökigt även!) 
Så jag tog upp Lekvira på nätet så fick hon välja väggdekor. Så glad hon blev att själv få vara med och bestämma sitt rum. 


Blev verkligen färgklickar och såå mysigt rum. Och när lillan kom hem så skulle ni ha sett hennes min så glad hon blev att hon fick sina ugglor :-) 
Det värmde i hjärtat! 


Undersökte sin vägg och räknade löven ;-) 


Satt sig till rätta och drack sin pepparkakafil ! 

Äntligen har hon något hon verkligen dricker/äter mängder av! 
Stora halsmandlar ställer till det för lillan, hon vill så gärna äta, hon ÄLSKAR mat! Men att äta med pingisboll i halsen är nog inte det bekvämaste.. 

Varit hos läkare som skickade remis till öronnäsahals. Så om ngn vecka ska vi dit för undersökningar inför operation. Vi fick "akut" tid till läkaren på öronnäsahals, TACK & lov!! 

Har man en gång varit med om att ens barn slutat äta totalt pga stora halsmandlar så är man faktiskt rätt så rädd :-( (det är ju därför Mathilda har knapp på magen) 


Super glad fröken som ikväll fick klicka hem en ny taklampa till sitt rum :-) 
Denna valde hon


Snygg färg och till ett riktigt bra pris! Den kommer verkligen passa in. 

Nu tjatar Casper om att få fixat rum, han vill ha loftsäng.. Men undras om han verkligen vill det när han väl har en... Då kan han ju inte ha tvn att somna till.. 
Men ja nu står Mathildas träningsrum på tur. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0