Drömmer...

 
Sitter och drömmer lite...
Sikken fantastisk sommar vi hade, så flexibla assistenter vi hade under sommarens gång och framförallt sådan bra arbetsmoral. Sommaren rullade på och vi var så lyckliga. Inte mkt till strul alls i sommar, inte en enda gång om jag inte minns helt fel. Tror det är första sommaren ngnsin som verkligen rullat på för oss, vi kunde andas ut, lita på att våra assistenter skulle komma och bara vara och framförallt vara lyckliga tillsammans hela familjen! Inte ett problem! Det är inte allt för vanligt.. Tack för en helt underbara sommar 2013!
Lite tur ska man ju ha eftersom sommaren 2012 var katastrof! Men tack o lov för denna sommar, fått vara med min familj utan tårar & ilska över assistans, sån lyx!
 
Nu sitter jag här och drömmer mig bort en sväng och hoppas på första December månad ska bli problemfri, tänk om den kommer vara som sommaren 2013, tänk så fantastiskt det måste vara att få se framemot December dag för dag, jag hoppas att vi kan göra det. Att få fira jul och nyår på ett härligt sätt, att få känna ro och lycka över att det är julaftons månad, att få ge familjen den bästa julen ngnsin. Att slippa problem!
Det är ett under att jag än idag älskar julafton! Trots att vi vid varje juletid haft problem med just assistansen tyvärr! Hoppas innerligt på en riktigt god december, framför allt en riktigt GOD JUL!
Det är vad jag önskar mig i julklapp, eller ja hela vår familj gör nog det! Vad önskar ni er?
 
Sitter och pular med schema inför nästa år, kände att det måste ändras lite. Vintertider=VAB och sjukfrånvaro i HÖÖG BELASTNING! Framförallt Februari-April
Då vill vi inte stå med ett dumt schema så att ngn har fyra pass på raken exempel och är hemma fyra dagar och inte får in ngn timvik, NEPP NEPP! Pular nu ihop ett schema så man inte har allt för mkt sammanhängande dagar, så det inte blir så sårbart för oss när vi inte får in ngn annan och tvunget måste ta det själva.
Och tänker man efter så hade jag gillat det som assistent också, för då mister man inte heller lika mkt timmar när man vabbar eller är sjuk om man inte har så mkt sammanhängande många dagar på raken.
Men framför allt måste scheman göras för Mathildas skull! Och resten av familjen såklart, för att vi ska få så bra liv som möjligt.
Något bra också när assarna inte har heltid på schema är att de kan hoppa in för varann när de blir sjuka eller behöver vabba. Jaaa i alla fall är mina planer det att man ställer upp för varann!
 
För övrigt hade min kicka ett rejält elakt hjärnspöke på besök ikväll :-( Suck! Får se om hon vaknar imorgonbiti och kan åka till skolan... Hur hon mår osv...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0