Oj då...

OJ! Det var längesen jag kände som idag... Kan inte ens riktigt minnas sist..
 
Var med Casper på hans fotbollsträning idag (btw Jag tycker det är super kul att gå dit med honom<3) Dessa underbara små 6åringar som springer omkring och inte helt riktigt har koll på läget :) Underbara!
Meeen så stod jag en stund i min egna lilla värld, tittar lite längre bort där 8-9åringar spelade...... Och började tänka på Mathilda.... Har inte haft såna här tankar på länge, men Ja dem återkommer väl ibland då antar jag..
 
En sten satt sig och en klump i halsen... OJ Mathilda är verkligen väääldigt handikappad??!! Mathilda är verkligen inte alls lik andra 8åringar... Jag stod alltså till och med och granskade hur dem rörde sig?! Åååå så bra killarna sparkade bollen i målet, fina stora 8åriga killar! Som de snackar traggar står på händerna springer hoppar och spelar boll... !
 
 
MEN so what???
 
Visst är det hårt när man någon gång ibland hamnar i tankebanerna....MEN jag kan också erkänna att jag skulle lätt kunnat tänka mig flera barn med handikapp <3 Om så barn med ds eller ws eller vad som! De är unika!
Om det inte vore för omgivningen som man hela tiden måste kämpa mot om och om igen! MYNDIGHETER....Hujedamig!
 
Älskar dig Mathilda för den du ÄR! Och såklart dina syskon precis lika mycket!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0