Min älskade prinsessa

Min stora älskade prinsessa är nu hemma efter en mormor helg, som jag saknat henne <3 Och natten till idag sov ju även Casper där, stora syskonen fick egen tid tillsammans och med mormor förstås.

Bild nedan har ngr år på nacken, världens finaste tjej med sin docka Lena som tyvär va med om en olycka  för ngr år sen och fick slängas :( Mkt tradigt!



Nu kör ny vecka igång imorgon, och imorgon står det ju bad på schemat för fröken med skolan :-) Var längesen, hon kunde inte sist då hon hade ett hinder.. Som gjorde att hon inte kan bada med andra.

Nu ligger hon i sin säng och snarkar för hela kristianstad, det gör hon banemej rätt i. Sen på golvet nedanför henens säng ligger där en till som snarkar för hela Kristianstad, en Essa <3

Själv så har jag hållt igång heeeeela dagen i nya hemmet, när jag kom hem tränade jag och Essa.
Sitt med stanna, ligg på avstånd, massa kontakt, gå fint.. och utan planering blev det även tre hundmöten som gick bra :)

Imorgon är det ju vår vanliga veckoträning som är varje måndag. Nyttig och bra, flexibel och vi tränar efter vad vi vill & känner att vår hund är redo för. Vi samlas en grupp som jag samlar ihop inför varje måndag så tränar vi tillsammans. Mkt trevligt & bra!

Nu i veckan är det minsann möte på Mathildas skola, var ett tag sen sist så det ska bli intressant och nyttigt för oss alla som närvarar.

Ha det så bra alla och trevlig vecka
/Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0