Duktig tjej

Duktiga Mathilda som rastar vovven innan hon åker till skolan :- )



Idag fick det bli skinnjackan på för fröken, med en tjock tröja under naturligtvis. Men när graderna redan på morgonen visar 8 så kan man ju räkna ut hur det är om ett par timmar=lite för varmt med vinterjacka iaf!

Igår va Mathilda på sin första hundträning, var så fint väder att hon kunde börja följa med nu. Så hon kommer att följa med varenda gång nu, snart bor vi ju närmare med så det blir att gå dit.
Och Essa gjorde toppen bra ifrån sig, var bättre än sist på ge kontakt och se framsteg vill man ju såklart :-D
Passiv träning har Essa inga som helst problem med, gäller att hålla igång det i olika situationer så hon verkligen har det i sig resten av livet. Mathilda trivdes verkligen att sitta å lyssna på hundar och vara med när vi gick zickzack osv, bra miljöträning för de som inte träffar rullstolsburna så ofta ju :- )

Och så fick ju Essa söka godis som vi gömt hos Mathilda i rullen hihi <3

Något jag tänkt på, hur duktig Essa är på mornarna när vi ska gå ut genom dörren för att lämna Mathilda till taxin. Annars när bara hon & jag ska gå ut så brukar de ju vara att jag får säg till henne att vänta och att hon ska gå bakom mig ut. Men när Mathilda ska med så sitter hon verkligen fast i golvet haha och kvittar hur mkt jag skulle dra i kopplet så sitter hon där hon sitter tills Mathilda och jag gått ut, duktiga tjej <3

SÅ GLAD Essa blev igår när Mathilda kom plötsligt till träningen, sikken lycka :- )

Nä usch va trött jag är efter jobbenatt... men så är det.. har inte tid att vara trött! Snart flyttar vi!


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul att hitta din blogg igen, läste din förra blogg eller om du sluta blogga eller om jag sluta läsa kanske men idag av en slump när jag sitter och letar assistansbolag så hittar jag din blogg, den är så bra, du har hjälpt oss mycket med det du skrivit genom vårt liv. :) Nu blev jag ju nyfiken på mejdej kooperativet, men såg att det bara var i Skåne, vi bor i Värmland.. Letar efter ett assistansbolad till vår 3 årige son som ger oss möjlighet att bestämma och påverka en del och vara med i scheman, anställningar med mera. Det är ju en hel värld det här tyvärr. Kul att se din blogg som sagt igen! // Elin

2012-03-29 @ 13:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0