Hejja hejja!

Idag drog badet igång, yeehoo va kul de va!! Och så avkoppling med som var så himla skönt, sångsamlingen var roligare än den brukar vara med, sång med tecken. Skoj!
Massor av hopp i vattnet, och mamma hon hade redan träningsvärk efter att dansat zumba igår.. så efter badet vart hon ännu mer mör i sina armar hihihihi som det kan gå ;)
Inga foton eller filmer därifrån idag, det får bli till nästa gång.. vi hade ju inte tid till sånt:)

Till kvällsmat blev det kyckling, risa & café p sås :) Mums!!! Men vart dock ingen bra mat för mig... tråkigt för jag gillade smaken..



Håller just nu på att försöka lära mig dricka ur flaska.. Ett å annan sutt tar jag... alltid nåt!
Sugförmågan har försvunnit sen jag slutade med nappen förra året... men vi försöker jobba upp den igen så jag kanske kan börja hantera flaska & dryck igen! Hejja hejja!!



Min busiga fina Essa har idag fått vara hemma en längre stund själv för första gången, en timme fick hon vara hemma själv. Och hon hade varit såååå duktig och inte gjort något dumt här hemma :-D duktig tjej!
Så ett gott ben fick hon!

Efter badet idag så åkte vi till djuraffären med Essa, där Essa fick köpa sig ett halsband med lyse i så vi ser henne bättre i mörkret ute när hon springer lös. Hon är ju så mörk så vi ser ju inte henne hihi. Och så köpte jag leversnittar till henne, och det tyckte hon om.. och tänderna får jobba lite. <3
Klippt klorna idag, men det har vi gjort varannan var tredje dag sen hon blev vår :)
(Klipper förstås inga mängder, bara så hon ska vänja sig vid det.. inge skoj att behöva brotta ner en stor schäfer i framtiden för att klippa klorna juu)



Lillasyster tyckte Essa skulle ha haklapp idag och Essa hade inget emot det :-)
Sötis!


Kommentarer
Postat av: Marith Johansdotter

Så fina tjejer!

Team Mirax Casper "Acro" hälsar till Essa från ett snöigt Norrland ;)



/Acroåmatte

2012-01-19 @ 23:49:46
Postat av: Madde & Mathilda

:-)

Hej va kul att ni lämnade spår :-)

2012-01-20 @ 19:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0