TJATMAMMA

Hallå mitt i natten!
Mamma fick äran att skriva första inlägget, men nu så är det min tur :-D
Bilden har mamma tagit på julafton, himla fräck blev den ;) Blev lite fel inställning på kameran för en sån vild & galen tjej som jag. Som ni ser är jag ingen liten tjej längre iallafall, stora skolflickan! Som lämnat mamma i sticket ;)





Jaaa heter man Mathilda så händer det att man är vaken på natten & sjunger en truddelutt och det är precis vad jag gör nu, medans en mamma som gnäller på mig att jag måste sova för imorgon kommer ass o väcker mig juh! Jajajaajaja tjatmamma, det är faktiskt jullov!!

Jag trivs jätte bra i skolan, och på fritids. Det är super skoj!
Och nu under hösten har vi helt nya dag-assistenter, blev helt utbytt inför hösten av olika skäl.
Och assistansen har nog aldrig ngnsin fungerat så bra som den gjort under hösten, skönt :) Då slipper jag också känna mammas stress o press ju.

Om ni tittar lite längre ner i bloggen, så har jag startat egen insamling *mathildas hjärna*. Samlar in pengar åt hjärnfonden för bättre forskning för barnhjärnan.
Hoppas ni vill vara med och stöda för mig och andra barn som har svåra hjärnskador eller liknande <3 Man kan skänka allt från 5:- och så mkt man vill. Så lite gör jätte mkt! Det är pengar som går direkt till hjärnfonden!

Nu så är jag faktiskt trött igen, nog på nattvisan här för inatt ;) Godnatt med er alla
/Mathilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0