Liten uppdatering sen sist :)

Nu så har mamma fixat en "sålänge" design till mig, i väntan på något bättre. Men med en klick färg känns det genast trevligare att skriva ett inlägg.
Säkert en hel del som saknat mitt bloggande om jag förstått det rätt, så nu är ni väl överlyckliga ; ) Men då får ni visa det också..

Mycket har hänt sen jag stängde min blogg i April, jag har bland annat vuxit någon centimeter, helt otroligt.. och vikten ser kanon ut för tillfället :)
Däremot äter jag inte med munnen nu igen (vad skulle jag ha gjort utan min älskade knapp på magen???)... Min mun fylls med blåsor så fort så fort, att jag hinner inte få någon ro att komma in i ätandet tråkigt nog, det enda som kan funka är kallt.. så som glass eller liknande. Just nu har jag en STOR blåsa/sår i svaljet.. närmst lika stor som en enkrona, lustigt jag inte vill äta??
Så tråkigt efter ett par år då jag var så matglad och åt jämt & ständigt. Vi blir inte kvitt dessa hemska blåsor!!!!!

Men inte ska vi hänga läpp för det, även om det är svårt att låta bli.
Jag får mat i mig & vätska via knappen.. och är glad är jag!

Borsta tänderna löser vi med att ge mig bedövning 5 minuter innan borstningen.

Det är sommar nu, jag fick en härlig födelsedag ute i trädgården med alla nära & kära som firade mig. Jag hade beställt fint väder så det blev ett riktigt sommar kalas :) Jag sov dock mest i rullen under kalaset hihi, jag vart lite trött. Fick många fina presenter!

Sommaren, jag älskar den. Men i ett par dagar nyligen gillade jag inte den så mycket, bara när vi är i poolen och där kan vi inte vara hela dagarna. Då det varit så kvamligt, usch usch.. Men idag var det fint & bra väder igen utan kvamligheter! Härligt..

Varit vid havet har jag varit som ni ser på bild, där jag doppar mina små söta dockfötter tillsammans med ass.
Och fler gånger ska det bli!

Kring anfallsfronten vågar jag inte uttrycka mig för mycket, då det alltid är perioder. Men kan säg som så att det är en bra period just nu! Peppar peppar...
Har nyss avslutat en av medicinerna för epilepsin och nyss trappat upp en annan yttligare igen.

Vi har nyligen anställt en ny assistent, som ska på en del av mammas tjänst när lilla syster kommer till världen. :) Vi är rätt säkra på att vi funnit en kanon assistent, och visst är det härligt att känna så. Just nu rullar assistansen på super bra, och det är ju ens högsta önskan kring den alltid. Fungerar inte assistansen, så fungerar inte mitt liv så bra inte heller min familjs.

Nu sover jag äntligen efter en aktiv kväll i sängen med "klappa kaka"... Mamma försökte sig på att mysa med mig tidigare ikväll, vilket vi alltid gör på kvällarna så gott som.. dock har jag tråkigt nog en kväll "Vill vara själv"... ja men sånna dagar har väl vi alla någon gång.

Kristianstadsdagarna har dragit igång förra helgen, det slutar nu i helgen. Jag har varit inne & åkt karusell.. men det var så kvamligt.. så jag orkade nästan inte.. rätt tråkigt.. Men de va kul och åka karusell, hoppas vi snart kan åka till Tosselilla igen & åka. Om jag inte har helt fel för mig tror jag att mamma sa något om det för någon dag sen att vi skulle dit en tur till innan lilla syster kommer till världen. :) Hoppas!






Kommentarer
Postat av: Sofia

En sån fin liten Mathilda:)!

2010-07-16 @ 01:11:02
Postat av: permilla(mamma till mindra)

Halloj !



Men vad underbart att ni bloggar igen jag blir jätte glad.Jag har verkligen saknat att följa eran resa men nu kan jag ju göra det igen.

Jag funderar vad det är för bedövning som ni använder när ni ska borsta tänderna ?

Vi har riktiga problem här hemma och jag är orolig för Mindras tänder.



mvh pernilla

2010-07-30 @ 20:47:07
URL: http://www.pillanlax.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0