Jag valde!

Idag har jag varit med BARA familjen, haft assistans fritt idag. Är skönt med någon dag ibland, på så vis kommer det bli som så i framtiden varje söndag kommer att vara assistansfritt, så kommer det vara resten av året iallafall sen får vi se. Jag & mamsen var på Babyproffsen medans lillebror & pappa var hos morbror på hans jobb. Mamma hade lite beslutsångest på vilken skötbädd vi skulle ha till bebisens skötbord, så mamma valde två iallafall så fick jag avgöra vilken vi skulle ha hem.

Hur avgör jag saker när jag inte kan prata?
Jo man ger mig två alternativ endast, visar upp dem nära & bra och jag får även känna på dem. Sen går mamma efter vad jag gör för "tecken" med ögon eller armar/händer. Just för jag ska få vara med & välja och kanske känna förmågan att jag faktiskt väljer med tiden när jag gör si & så, och kanske gör det mer "medvetet" med tiden??!!

Sen har jag busat idag vid min spegelvägg, häftigt man kan se sig själv i väggen ju ;) Varit på ett strålande humör idag, gosat massor med mamsen i soffan & så nu har jag somnat för natten. (Sen om jag vaknar ngr minuter under natten för en sång räknas inte hihi)

Idag på maxi träffade vi någon, åååååååå vad vi blev glada & värma i hela kroppen. Nämligen vi träffade sköterskan från hab. som gick i pension nu till sommaren, trodde aldrig vi skulle träffa henne igen. men jojo mensan :) och roligt var det!!! Som vi saknar henne, världens bästa sköterska!!!!! <3 Känns hårt att hon gick i pension, nu träffade vi ju även hennes man... och hans ord var att han förstår verkligen varför hon saknar sitt jobb :)

Nu ska jag sova vidare, imorgon har jag en hel dag med ass!
Sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0