Varmt välkomnande



Idag har mamma fått fatt i dietist tyvär var de inte till så stor hjälp, kring min lösande mage. Fick hänvisning att ringa ssk imorgon och se om hon kan komma på något.

Men på så vis provade mamma att ge mig banan ikväll, jag gillade inte det sist jag provade. Men jag fullkomligt älskade det som liten. Och mamma mosade först liten bit på en banan och testade det. När jag först fick smaken i mun så funderade jag så de knakade en stund och fick en sånt där jätte sött uttryck i ansiktet hihi.
Sen svalde jag till sist. Sen va det bara för mamma att mata på och mosa resterande av bananen =)
Så blir väl att ge mig banan nu varje dag, jag får det som en liten "efterrätt" efter 17måltiden, min mage har massa plats för mat ;) Hihi... Så hoppas vi på att detta kan hjälpa min mage, för banan är ju verkligen stoppande effekt.

Mamma har idag traggat en lång stund med habLena, vår underbara habLena. Ja henne har vi minsann haft i vårt liv sedan mitt första levnadsår och vi ångrar inte en sekund. Och längre kommer vi ha det. Jag är Lenas första barn på habiliteringen nämligen och Lena har räknat ut att när hon går pension så går jag över till vuxen habiliteringen hahahaha.. =) Se där ja!
Hon är ett mkt gott stöd för oss.

Mamma bokade in massor med tider med Lena, vi ska nämligen starta upp snozel igen nu när allt är lungt kring mig *peppar peppar*. Så med start nästa vecka blir det =) Har inte riktigt bestämt om vi ska ha ass med på sånt eller inte, vi får se. Kanske variera.. det löser sig. Och snart är det time för titt in, ska bli kul och se om det kommer många denna gången hoppas på det för de vore faktiskt jätte skoj!!!

Idag så tog jag och mamma oss en promenad. Mmm en sväng i rullen på två timmar blev de nästan. Vi gick först upp på MejDej kooperativet och det känns alltid så toppen för oss att komma dit, med så varmt välkomnande. Dem är alltid glada på den våningen och sprider ut positivt så man kan itne va sur när man kommer in genom deras dörr det går inte =) Och alla tyckte jag hade fått så fin rulle hihi, ja den va minsann riktigt cool ;) Lämnade lite papper där och bytte ngr ord.

Sen mötte vi upp mormor, och vi gick tillsammans till djuraffären och köpte hundmat. Sen hem och lämna sen vidare på promenad. Vi mötte sen upp lillebror och pappa. En mkt mysig promenad med mormor.

=)
Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0