Underbara söndag



Idag var dagen kommen, med ett mkt trevligt besök från min mamma lediga assistent och hennes lilla bebis på 1månad gammal. Hon var här i cirka 5timmar.

När hon kom stog jag just då i gåstolen, var lite frånvarande av mig och tillbaka dragen. Lite sur på Jennie (min mamma lediga ass), nog pga. att hon var först med mig nästan dagligen sen försvann hon. Men såklart kan hon inte hjälpa det, men jag förstår ju itne riktigt det. Så ja jag var sur, så Jennie fick ta de lite lugnt.

Men sakta men säkert så blev där mer o mer leende och tragg från min sida till Jennie :-) Ja för innerst inne var jag ju överlycklig över att hon kom hit idag och hälsade på mig!!! Har ju såklart saknat henne. Och hennes bebis hade hon med sig också, en söt liten flicka på 1månad gammal som heter Vilda.



Medans mamma tog en tripp ut med hunden lite snabbt och pappa gick till pizzerian och hämta pizza till oss så dukade lillebror fram på sitt lilla bord, så gulligt han la sitt lakan som duk och sen dukade han fram lite pizzor, ketchup, koppar, kyckligklubba och grönsaker hahaha. Gulligt! Så bjöd han in mig Jennie och Vilda på fika. Så när mamma o pappa kom hem igen så satt vi där o fikade hihi.

Ja för tillsammans med Jennie åt vi pizza =)
Dock inte jag, för jobbigt o svårt för mig. Jag åt spaghetti och köttfärssås och blåbär puré till efterrätt i hopp om att min mage ska bli fastare.


*Skål*



Bebisen Vilda sov rätt mkt.. men det gör ju bebisar.
Men dem är ju så söta!
Jag älskar ju bebisar, jag blir alltid så glad när bebisar är runt mig.
Och jag fick ju hålla Vilda helt själv :-D Jennie satt redo att fånga Vilda om jag skulle slänga av henne ;)
Men de skulle jag ju aldrig göra med meningen, men däremot så blev jag ju så glad att ja satt och hoppade med benen på så vis fick ja ha lite stöd från Jennie imellan åt att hålla Vilda hihi.



Ååå vad jag trivdes!
Ja bebisen också för ibland så ville hon somnad i knäet på mig men just då började jag sjunga min högljuda visor och lite sånt hihi.. så då kunde hon ju inte få ro och somna.



Ser kanske inte ut som ja är så snäll mot bebisen men ja ville inget illa... och hon trivdes faktiskt i mitt knä =)





Här är vi båda två på väg och somna trodde mamma och Jennie men vi lurades bara...
Hihi



Ja det var jätte skojigt med besök av Jennie och bebisen Vilda!
Nu dröjer det nog ett tag tills vi synes nästa gång, och snart så börjar ju Jennie jobba igen hos mig. Tror det är om cirka 6månader.

Tack för besöket!
Jag har haft en jätte rolig dag! Jag traskade runt i gåstolen i tre timmar idag nästan, de va skojigt. Men jag blir allt lite arg när jag krockar och så.

KRAM


Kommentarer
Postat av: Natasja

Tycker du ser väldigt snäll ut mot Vilda jag! :) Kramgo och snäll!!

Kan inte du säga till Mino att man ska sova om nätterna? Nu har han varit vaken en stund och hur pigg som helst, men inte hans mamma...

Han får allt ta och sluta med dessa jävla nätter NU!

Hoppas du får sova lugnt i natt i a f. :)

Kram

2010-01-17 @ 23:20:29
Postat av: mathilda

Natasja jag är nog inte den rätta att säg till Mino hihi.. men idag var jag snäll och somnade nu precis vid halv tolv =) så lite bättre iaf haha!

2010-01-17 @ 23:50:02
Postat av: BeckaHBitcH.se

hej lilla snäckan <3 vilken mysig tjej du verkar vara :-) vilken ¨glädje det måste vara att få känna dig. Mysigt att träffa en liten bebis också, var hon mjuk? De är himla mjuka de där små liven.

2010-01-18 @ 01:24:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: jessica

Jag tycker du ser ut som världens bästa och sötaste bebishållare Mathilda! Du och Vilda tillsammans är verkligen jättegulliga. Vad kul att de kom på besök, Jennie och Vilda och att du fick en bra söndag!

2010-01-18 @ 19:34:57
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0