Snozel

Var på snozel idag, det blev jag & mamsen. Även hab Lena gjorde oss sällskap. =) Hon fick även äran att passa mig (man ska vara stolt om man får passa mig, mamma är rätt hård på den fronten). Hon passade mig när mamma sprang bort till kuratorn en sväng på hab för att söka fonder, yes vi sökt fonder på gunga och gungställning minsann. Om jag inte skulle få fond så kommer mamma ändå köpa det till mig så det kvittar, men kan man få hjälp till det så är de såklart välkommet och så värst billigt är det ju inte. Sammanlagt går det på en 6000:- cirka. Ibland skulle man skaffat en slags konto som alla får lov och sätta in så mkt pengar dem vill hahahaha... så jag kunde få allt bästa, tyvär allt för mig som är så bra så bra är ju fruktansvärt dyrt. Och inte alltid får man fondhjälp heller ju. Men men sådant är livet ju.

Idag på snozel så hade de införskaffat en ny nalle där som jag fullkomligt ÄLSKADE!!! Jag önskar mig sån i födelsedags present *blink blink* Det var en nalle i lagom storlek för mig att krama, och så fort jag ljudade ngt så satt det igång ljud och lysen, den var verkligen toppen för mig. Man kan köpa den på Eko fick vi veta ;-)
Önskar jag mig maaaaassor!

Var en givande stund på snozel. På måndagen den 1februari ska jag till skulptören första gången. Har bara varit på Lunds. Ska bli spännande!

Ätit hemmalagad mat idag, banan och blåbärpure =) duktig jag är!!!!! Ja även vanlig puré men den tar jag ju med en klackspark ;)

Epilepsin fortsätter i sitt dumma sett, hoppas så att den dämpar sig snart!

Helgen som nu kommer ska faster Johanna komma och vara här, va längesen nu. Ska ge henne julklappen också.
Jag trallar som bara den inatt så mamma kan inte gå och lägga sig, tråkigt jag håller mamma vaken. Men jag vill ju sjunga!

Ska söka färdtjänst snart, kom på att vi kan fråga Gunilla hur hon gjorde och sa när hon sökte =) vill du hjälpa oss Gunilla ? ;) Hihi..

nu ska jag prova sova.. godnatt med er

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Hoppas du har somnat nu.

Hoppas du kan få en sån nalle som du vill ha :)

Nallar kan man ju inte få för många o allra minst om man förälskar sig så i en :)

Hoppas du får en bra dag i morgon tjejen.

Kram på dig.

2010-01-20 @ 01:13:13
URL: http://mammatillalvin.blogg.se/
Postat av: Jessica A

ååh va härligt att ni ska till skulptören =) ni kommer älska vita rummet och mörka rummet. Så fint där.ha en bra dag.Kram

2010-01-20 @ 09:16:39
Postat av: Gunilla

Klart jag hjälper :-)

kram på dig lilla prinsessdamen

2010-01-22 @ 15:07:17
URL: http://aftonstjarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0