Nya dockan Lena



Idag inveg jag mina nya byxor som mamsen köpte härom dagen åt mig, visst är de snygga?! Det tyckte iallafall sällskapet på Andys att dem var. =) Ja för idag vart vi en sväng på Andys lekland, jag tycker det är så skojigt sitta och lyssna på alla barnen och titta på dem alla. Blev inte så mkt lek för mig idag, och sen i slut ändan blev jag trött på stället hände nog för lite så jag & ass gick hem.

Men lilla Gabriel som vi hade dejt med där provade min rulle ;-)



Och den trivdes han minsann i hihi.. ! Lilleplutt var nog lite för liten för min rulle hihi.

Ikväll så har jag hållt till i gåstolen!



Där jag trivs riktigt bra!!!

Har ni tänkt på en sak hur stor jag ser ut i min rulle??!! Helt ny flicka sen barnvagnen ju.

Tänkte jag skulle visa er min vikarierande "dockan lena"



Idag tog jag minsann henne och lärde känna henne, och det gick minsann riktigt bra :-) Hon var rätt mysig, så kanske blir hon en bra dockan lena trots allt, men jag saknar min riktiga :-( Snyft!

Måste förresten ringa till Dietisten ang. min mage som nu alltid är väldigt lös när jag bajsar, inte så skoj att alltid bajsa igenom jue. Men så blir det med sondmat och barnmat tydligen.

Dricker mjölk gör jag inte längre för tillfället, mamma kom underfull med att det är bäst avvakta det ett tag nu då jag vägrade ngr dagar. Så dem inte skrämmer mig med mjölken så kanske jag inte vill äta heller. Men än så länge äter jag på för fullt så att jag nog till och med firar två månader nu kring det =) Det är minsann inte illa!!!!
Längre framöver så få vi prova dryck igen!

Nu ska jag sova så jag orkar leka & träna med ass imorgon!
GODNATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0