Hemmalagad mat


Idag provade jag på att äta mammas hemmalagad spaghetti och köttfärssås, vilket gick toppen bra! Så nu har jag provat på tre olika hemmalagade, vi tar ju det i sakta takt framåt med att få lagad mat, så det inte går för fort fram.
Och spaghetti och köttfärssås var ju riktigt riktigt gott!!!! Och det gick hur bra som helst, mamma klippte det ju pyttesmått så det blev jätte bra. =) MUMS!

Ikväll så har jag legat och gosat med mamma på soffan, mamma somnade ;) hihi hon va nog tröttig. Men de va myspysigt.

Jag ligger just nu i sängen och det är väl tänkt att jag ska sova, men varför ska man det ;) är väl onödigt hihi.

Mamma har idag gjort om i mitt medicinskåp allt har ju behövts förflyttas högre upp då vi en morgon fick se all min medicin på golvet i hallen!!!!! Ja lillebror som hade fått tag i det, MKT FARLIGT! Men nu är det nog i säkerhet.

Upptäckte att jag måste inhandla lager på stesoliden, nu när vi fått använda det mkt så har det ju gått åt. Jag fick ju även det för kvällen i tre nätter i rad eftersom jag har en förmåga att få anfallen då. Första kvällen fick jag ju stort anfall trots stesolid, det var ju inte riktigt det svaret vi ville ha på stesoliden.

Min mage fortsätter att vara lös, mamma ska imorgon ringa ssk och be om göra bajsprov eller liknande. Då dietisten säger att det inte handlar om maten, men det är exakt vad mamma tror iaf. Men absolut är det bästa och kolla allt annat innan man sätter igång ngn process att byta mat och så.

Bilden är tagen nu precis när mamma kollade om jag sov hihi.. se det gjorde jag inte ;)
Mamma vill jag ska ut på promenad ngn dag, men vet hur kall jag blev för ngn vecka sen när de rörde sig vid 1- utomhus, så hon vet inte riktigt om hon vill släppa ut mig i denna kylan för jag blir så kall trots jag har mkt kläder. Men vi får se! Ja måste ju få komma ut lite i friskluften.

Nästa vecka ska vi börja skola in ny assistent, ska bli spännande. Hoppas allt går rätt och bra så vi slipper tänka på skaffa assistent på ett tag sen. Men det tror jag nog. Men det är ju jätte mycket som ska passa in i en familj, men uppfattar den nya assistenten som väldigt anpassningsbar.

Längtar till nästa vecka då jag ska träffa doktorn, hoppas de kan bli lite förändringar på mina anfall snart dem är ju så stora och långa med ju :( Inte alls skojigt och vill ju inte ha en massa stesolid heller.
Även så nästa vecka är det start för att bada på sjukhuset med JACOB :) Skoj vi har ngt tillsammans att göra.

Kanske ska jag även börja rida =) vi får ju se vad jag tycker om det.

Ha det så bra ! nu ska jag försöka somna.. Godnatt

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad duktig du är Mathilda och vad kul att det går fortsatt så bra med maten!

2010-01-29 @ 17:02:03
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0