Förtjust i mina hjälpmedel



Blev verkligen en slappehelg detta!
Men visst, det behöver väl alla ibland. Jag behöver dock inte det så ofta då jag blir lätt missnöjd om det händer för lite. Men denna helgen har jag anpassat mig rätt bra till läget.
Lite nytta har jag gjort idag iallafall, gåstolen. Gosat med alla mina nallar, sett på film & tv och babblat en massa skit.

Jag och Mamma hade lite fotosession ikväll.. jag behöver lite tuffa bilder ju ;)





Lillebror är förtjust i mina hjälpmedel, men det är bara bra att han utforskar dem lite tycker jag. I dem måste han få lov att sitta och prova såklart. Så vida ja inte själv behöver dem.

Haft en bra helg!

I veckan ska vi träffa en tjej som förhoppningsvis kanske blir en assistent till mig. Allt ligger i hennes nuvarande chefs händer om hon kan få gå ner i tid på sitt nuvarande jobb för hon vill så gärna jobba med mig. Sånt är ju mkt positivt!!! Så vi håller alla tummar & tår, men är såklart beredda även på att de säger nej så vi hoppas iallafall =) Annars för övrigt tror jag det kan va en väldigt fin vän för övrigt!

För väldigt snarast så ska vi köra igång med assistans varje morgon så jag får min morgonrutin exakt varje morgon som assistenterna får göra med mig.

Nu ska jag få mat & medicin snart och sova..
SÅÅÅ godnatt!


(återkommer nog i sömne sen ;) )


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag saknar att vara hos dig på dagarna Mathilda. Jag trodde inte att det skulle vara ngt för mig, men dagarna gick så himla fort och jag hade så roligt med dig. Jag önskar sååååå att det hade funkat så jag alltid hade kunnat jobba hos och med dig. Det var verkligen givande och det känns som man lär sig ngt för varje minut man är hos dig. Alltid ngt nytt..

2010-01-10 @ 21:15:45
Postat av: solan

det är ju bra att du hörs av ibland med så du inte bara är tyst.vad bra att din bror får prova dina saker av dig ibland med.

2010-01-11 @ 16:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0