Dränks i anfall :(

Jag dränks i anfall nu för tiden, sjukt jobbigt. I fredags när jag hade ett anfall så direkt ringde mamma till ssk och pratade in i telefonsvararen. Och hon ringde upp idag. Antagligen ringer tillbaka imorgon och säger vad vi ska göra. Kanske någon ändring på medicinerna innan vi ska på läkarbesöket. Så kan man istället på läkarbesöket typ kolla om de hjälpt osv, annars kanske diskuteras det annat. Vi får se! Mamma sitter spänt ikväll och hoppas på noll anfall denna kväll.

Idag så kom de äntligen och hämtade min rallybil(akkaplattan). Skönt så nu ett hjälpmedel mindre. Eftersom vi knappt använde det. Vi har inte använt det sen en gång i december o innan dess var de nog ännu längre sen. Så den va inte till någon nytta då vi prioterar viktigare hjälpmedel just nu och kan ju inte hinna med alla. Och nu när vi fick ny med ju i december, gåstolen.
Man ska aldrig ha fler hjälpmedel hemma än man använder och behöver, tar bara onödig plats har mamma fått höra ständigt och jämnt från hab lena hihi men hon har så rätt så.

Det känns som det blir anfall ikväll igen för jag kan inte somna :-(

Idag kom mamma med överraskning när hon kom hem:-) Kläder, och jag blev glad det va så fint!! Speciellt byxorna tycker jag om.




Titta så tjusigt =) Det ska jag inviga imorgon!!
Mamma har tidigare inte varit så förtjust i Lindex kläder men nu börjar där komma in mkt fint med Mumin och så ju =) Så nu har hon ändrat uppfattningen. Men exempel fix kläder är inte mamma jätte förtjust i. Men jsut dessa små söta saker är ju super gulliga! Och va roligt också att ha ett par leggings med mönster och inte bara ha massa enfärgade alltid.

Imorgon är det tid för snozel för min del, kanske ska jag även följa med till Andys lekland inte riktigt säkert ännu.

Nu ska jag försöka sova och hoppas på noll anfall!
GODNATT MED ER



Kommentarer
Postat av: Tina

Otroligt söta kläder du fick av din mamma!

2010-01-19 @ 08:32:38
Postat av: Anonym

Väldigt tjusiga kläder :)

2010-01-19 @ 13:53:25
Postat av: L

Jättetråkigt att du får så mycket anfall Mathilda. Hoppas att ni kommer fram till något på läkarbesöket, så att du kan få må bra. Vilka jättesöta kläder du har fått. Kram L.

2010-01-19 @ 14:40:55
Postat av: Jessica

Superfina muminkläder du fick Mathilda, du kommer va finast på hela Snozel! Hoppas, hoppas en medicinändring kan få ner anfallen igen och att det går fort!

2010-01-19 @ 17:27:57
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0