BRA RESULTAT!

Man kan inte komma på allt alltid på en gång, kan någon förklara det för min mamma som klandrar sig själv? Pga. jag varit lös i magen i veckor, mamma försökt med alla olika produkter. Men nej inget gott resultat. Men idag kom hon ju på den absoluta bästa lösningen, varför hon inte kom på den tidigare ja det vet jag inte. Men nu klandrar hon sig själv att hon inte kom på det tidigare iallafall.

Nämligen inget är bättre än vätskeersättning vid lösmage!! Så idag fick jag 500ml i dropp, efter den droppen bajsade jag mkt bättre än innan =) Så istället för sondmaten ikväll blev det vätskeersättning. Låter kanske hemskt att jag inte får någon mat ikväll men det va det bästa för att mina mage ska bli bra igen. Då min sondmat är så fiberrik vilket INTE är bra vid lös mage. Och helst ska man undvika äta när man är lös i magen och bara leva på vätskeersättning. Och tur man hade knapp på magen så man får det i sig också för det är itne alltid så gott trots det är smaksatt.

Men att det redan gjort resultat är ju kanon!!! Fick det som sagt ikväll också 400ml så ska bli spännande att märka hur min avföring är imorgon. Är ju jätte jobbigt att behöva bajsa ner mig hela tiden =(

Håll tummar på att det fortsätter såhär!


Ikväll har jag sett på film med lillebror, Pippi. Ja det är lillebrors favvis så han får ju också bestämma film ibland när vi ser tillsammans. Vi får ju anpassa oss efter varandra så det blir rättvist.

Än så länge inget anfall ikväll, men kvällen är då inte slut! Så vi förbereder oss ändå på att anfall kanske kommer..

Imorgon bär det av på kalas, JIPPI!! Då får man klä sig kalasfin ju, och packa en massa (lite tråkigt när man ska iväg och behöva packa med så mkt). Men kusin Oscar fyller år och jag har ju handlat paket till han.
Även morfar kommer vara där som jag också har paket till =)

Nu ska jag sova vidare för imorgon blir det att fixa sig hela förmiddagen inför en kalas dag! På kvällen kommer min bästis Jacob och ska sova över hos mig, även hans mamma. Sånna myskvällar har vi ibland istället för att bara träffas ngn timme på en dag. Mycket bättre ha myskväll när man sover över.

GODNATT


Kommentarer
Postat av: Nettan

Klart man inte kan komma på allt du har aldeles rätt sessan det kan du hälsa mamma :-)

men hoppas att allt blir bättre med din mage nu

kram

2010-01-23 @ 22:42:45
URL: http://www.hussanette.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0