Sjukgymnastik

Idag har vi haft bredvidgång ny assistent som började idag som vi blev tipsade om att den nog skulle funka. Så nu kör vi sten hårt på det och det ser faktiskt mycket just ut. En hel go tjej med leendet på läpparna, glad, sprallig och kan tramsa sig & busa.

Under ett par timmar ikväll har jag varit jätte ledsen, en bra stund funkade det att mysa med mamsen i soffan. Sen fick jag lite alvedon för det verkade det som jag hade ont i magen. Och nu sover jag till slut iallafall. Inte alla gånger så lätt och lista ut varför jag är ledsen.
Men kanske om man gråter hela tiden får man sitta mammas knä och mysa? ;) Kanske jag skulle prova.

Imorgon ska jag på sjukgymnastiksbadet, ska bli jätte roligt! Var ju så längesen nu.
Den 27e februari ska jag prov rida på en ponny på handikappsridning, ska bli spännande och se om jag gillar det och gör jag det så har jag även den sjukgymnastiken en gång i veckan. När jag börjar på ridningen måste mamma alltid ha med sig en till som kan hjälpa till, då en måste leda hästen och en måste ju hålla mig så jag inte trillar av. Kanske går det inte ens att man måste hålla i mig, kanske måste man till och med sitta med mig. Det får vi se då. Man har två provridningar, mamma tyckte dem kunde ha tre iallafall. Men men två gratis provridningar iallafall bättre än inget.

Eftersom vi ska börja med assistans varje dag nu, nu har vi ju ass fritt oftast två dagar i veckan. Men mamma känner vi behöver yttligare .. så det blir assistans 7dagar i veckan. Tufft att leva in i assistanslivet, men ett måste. Så när vi har assistans så kommer det antagligen bli dem som får följa med till ridningen, och kanske vi någon gång får en barnvakt till lillebror så pappa kan följa med och se också. Någon gång får vi ha två till så mamma kan fotografera ;]

Nu ska jag sova vidare för imorgon kommer ju assarna igen, har ju bredvid gång nu i två veckor.. det är kämpigt för oss i familjen när det är två assar samtidigt, speciell och jobbig känsla. Så hoppas jag aldrig ngnsin behöver dubbelbemaning.

Måste snart börja skicka ut inbjudningskort till mitt kalas ju så man är i god tid!!

nu sova
godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0