Okej jag bloggar!



Tror inte mamma kan hålla sig från att blogga på min sida, så på denna sida fortsätter hon med när hon har tid & ork. Kan ju inte motstå att visa upp en sådan skönhet som jag =)

Här är det bra med mig!
Igår var jag på snozel på skulptören tillsammans med min bästis Jacob. Vi hade det jätte mysigt, speciellt i det vita rummet där den stora vatten sängen med fiberoptik är, häärligt.



Här sitter jag och mamsen gungar inne i havsrummet på skulptören. Jag älskar att gunga! Mamma ska köpa sån här gunga till mig när vi flyttat fast när det blir lite varmare ute. Dock inte denna storleken ;)



Jag & bästisen Jacob ligger och myser i vattensängen med fiberoptik på bild ovan =)


På morgonen igår var vi på sjukhuset, möte med min doktor.
Innan vi träffade doktorn ville dem ju ha en vikt på mig, och hoppsan sa så hade jag minsann gått upp rätt mycket i vikt, lite i "överkurva", vadå maten är väl till för att ätas ;)

Dr tyckte jag såg så pigg och glad ut, såg ut som en nöjd tjej. Och det är ju det jag är oftast nu för tiden. Var jätte tråkigt innan när jag alltid sov. Men nu är jag pigg och vaken.
Meeen min anfallsfront ser ju inte så bra ut under Januari månad, så vi ändrade om den lite från och med idag, så får vi se! Jag vill ju inte ha dem där hemska jobbiga anfallen, usch & tvi.

Idag har vi en ny assistent här på inskolning, inskolning minst två veckor nu framåt.
Tror det kommer gå kalas bra med henne!
Sen ska vi ju ha två assistenter på schema hädanefter som är utomstående. Mamma och Pappa har ju också schema på mig, men inte riktigt samma sak.

Mamma har haft genomgång med båda assistenterna idag kring hjälpmedel hur dem funkar osv, och ska ha en till nästa vecka. Plus så är det ju möte nästa vecka på habiliteringen där det kommer handla mycket om hjälpmedel, assistans osv.


Härom dagen fick jag en farbror och minsann kusiner ja även ingift faster :-] Inte illa och få det så där som ett brev på posten! Jo pappa har ju inte direkt träffat sin bror på flera flera år, inte vetat hur han såg ut, var han bott osv.

MEN NU SÅ vet han och det är jätte skoj!
Roger som han heter och hans familj bor ju här i Kristianstad så jag kan ju träffa dem nästan så mkt jag vill :-D

För härom dagen var vi där i många timmar, vi ville inte riktigt köra hem hihi.. men till slut var vi ju tvugna så jag kunde få min medicin och sova. Jätte mysigt och skojigt.

Kusiner fick man också, två tjejer i tonåren och en pojk i tolvårs åldern tror jag det va =)

En helt ny värld öppnat sig för vår familj <3 Trivsamma människor är precis vad vi fått kontakt med!


Nu ska jag äta vidare, och leka klart och träna med assistenterna för idag!
Hej hej


Kommentarer
Postat av: Ulrica

Tycker att det är jätte kul att få läsa i din blogg igen. Men säg nu till din mamma att hon bara gör det när hon känner för det, så hon inte behöver känna stress för det. :)

Jätte kul att ni har fått större familj, aldrig fel ju.

Hoppas du får en bra dag i morgon med.

Kram på dig tjejen.

2010-02-02 @ 20:00:28
URL: http://mammatillalvin.blogg.se/
Postat av: Lina

Kul att få läsa om dig igen!! Hoppas hoppas att ni snart ser än bättring med anfallen

2010-02-02 @ 20:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0