Framsteg, det är ngt jag är bäst på!



Tjoho va skoj det var att mamma fick abk att godkänna taklift i vårt kommande boende!! Jippi!!! På så vis ska jag även få en sorts sele som jag kan "hoppa" som hänger i takliften =) Typ hoppegunga, skoj.

Gåstolen uppdatering,
den är verkligen toppen fö rmig. Jag ska nog vara glad över att jag har den mamma jag har som letar saker och fakta åt mig alltid för att jag ska få de så bra det går. För hade det inte varit för mamma hade jag inte haft min gåstol, och hade de inte varit för gåstolen hade jag ju inte gjort dem fantastiska framsteget i den.
Då det ni fick se på film för ett tag sen när jag hoppade baklänges i den, och det gör jag för fullt fortfarande ngn enstaka fall kommer jag även framåt.

Men så nu senaste veckan har jag även gjort ett till framsteg i den, jo jag försöker nämligen stå i den utan att sitta på själva "sadlen", helt otroligt!!!! Men mest när mamma peppar mig att göra det, men är ju verkligen en bra början.

Hurra för mig!!!

Härom kvällen var farbror Roger & Kicki hos oss och hälsade på läääääänge, det var jätte mysigt. Tänkte ni skulle få se en bild på min "nya" farbror.



<3 Farbror och Pappa <3


Angående min nya assistent som håller på gå bredvid verka de funka utmärkt med. Denna vecka har hon fått se på medicineringen bara, så vi brukar göra. Dock får hon prova allt annat, men just medicinen är sååå viktig att man kollar ett tag innan man ska ge sig på det, för gör man fel med slangen så är det liksom kört med den dosen. Och de blir ju massa anfall på så vis.

Men så nästa vecka ska hon få prova ge mediciner under uppsyn. Man behöver lära sig känna slangen till min knapp innan man kan ge mediciner.
Kommer nog gå bra!

Antagligen så har hon gått bredvid färdigt nästa vecka, hon lär känna mig så snabbt så det verka som denna bredvidgång kommer va dem 2veckor som de bör räcka faktiskt. Skönt ju, för det är jobbigt för familjen och mig att ha två stycken hemma hos oss på samma gång.

Imorgon ska jag på snozel med dem själv, då mamma och pappa är upptagna imorgon. Men det kommer nog gå bra är ju inget avancerat att gå på snozel och Anette har ju varit där en gång iallafall och Lena är ju där =)


Kvällen avslutade jag med ett anfall :-( fruktansvärt jobbigt.
Antagligen så ska min ena ep medicin ökas nästa vecka eller veckan därpå. Då jag ska ta blodprover nästa vecka för att se hur medicinerna ligger i kroppen.

Nu ska jag sova vidare så jag är pigg och utvilad inför duschen imorgonbiti.
SOVGOTT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0