Granulom är inte så värst skönt

Idag har jag betet mig väldigt tröttigt från middags tid & framåt. Sovit jätte mycket, vaknat imellan åt då jag varit lite missnöjd. Mamma letade eventuella fel på mig och fann fler blåsor i min stackars mun och inte nog med det så fann hon även mycket granulom under min knapp. Så smörjt min mun massvis & behandlat min granulom har mamsen gjort idag. Och humöret blev genast bättre nu mot kvällen :) Granulomet svider att behandla usch, det tyckte jag inte om. Mamma fick behandla och tyvär fick pappa hålla i mina armar så jag inte skulle komma med fingrarna i mellan, pappa försökte iallafall göra det lite roligt av det hela.. det gick lite si & så med den punkten.

Men eftersom mycket sömn idag, så innebär det att jag traggar på i hundranittio i sängen just nu, blir rasande om mamma/pappa släcker min fönsterlampa! Ja vilja måste man ha!

För övrigt har dagen bestått av bus & mys i sin vanliga ordning :) Nu vill jag iallafall inte sova, men tydligen tycker mamma & pappa att jag ska göra det.

Mamma har fixat med assistenternas arbetsbeskrivningspärm, behövdes bytas register i den igen den slits så hemskt. Har ni tips på något som är i bättre kvalitet så säg till min mams! Fixat ut nya listor för denna månad kring epilepsi anfallen och alla slags träningar.
Imorgon hoppas jag på fint väder, så jag kan komma ut och stå i ståskalet på en promenad och även kanske en tur i gåstolen.

Men nu får jag minsann inte surfa rundor mer, för mamma tycker det är sovdax denna tiden för flickor i min ålder...... (tror hon va haha)..

Nattinatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0