Mamsen här

Bläää... Upptäckte halv ett inatt att Mathilda har feber och ögoninflamation :-( Jätte tråkigt & jobbigt. Hålla ständig koll är vad som gäller. Hon har ju en normal temp på 36, nu har hon 38.9.. får hoppas den inte tänker bli högre, för den är tillräcklig hög för att hon ska "tåla" den redan.
Vi får se hur den artar sig.. ja har inte funnit ngn ro i kroppen på så vis så nu klockan tre på natten sitter jag fortfarande vaken.. är så rädd över anfall när hon har feber för då brukar dem va svårare att bryta.... Så blev o sitta vak denna natten över lilla snuttan min!  Skönt Anette tar över imorgonbiti .. får se hur länge ja klarar hålla tittorna öppna!

Kommentarer
Postat av: Malin

Stackas lilla tjej. Hoppas hoppas febern släpper snabbt. Krya på dig Mathilda.

2009-10-09 @ 08:25:53
URL: http://lantani.blogg.se/
Postat av: Elsie Persson

Stackars dej och stackars lilla Mathilda Jag förstår vilken oro du har Har själv vakat över en av mina pågar och vet hur jobbigt det var man lider alla helvetes kval. Hoppas febern har släppt och att du kunnat vila dig när assistenen är där

Tänker på er

Elsie

2009-10-09 @ 18:54:15
Postat av: Jessica

Men usch och fy, vad tråkigt att du är sjuk Mathilda! Hoppas du snart mår bättre och att febern ger sig. Brukar ju ofta vara jobbigare med anfall när febern är hög :-( Krya på dig!

2009-10-09 @ 19:04:52
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0