Dött

Just nu! Ser det rätt dött ut här på min blogg, men "tur är väl det" om ni hajjar?! För tråkigt nog så står det nästan alltid något tråkigt ju. Men visst finns det skoj saker också.

 

Angående att finna timvikarie, är fruktansvärt svårt! Jag tänker inte stressa och prova på vem som helst. Då mår man bara dåligt och får ångest, och det är inte välkommet här. Sånt behöver vi inte. Skulle de va att ord. ass blir sjuk eller behöver ta ledigt så får ju jag & jimmie ta det är ju inte mer med det. Och det har jag inget emot heller, jag HATAR ju itne att va med mitt barn direkt. Jag älskar det <3

Jag har sagt till ord. ass att om de skulle va så, så tar vi ju det. Så hon inte ska känna pressen. Så det är lugnt här och jag stressar inte just nu, jag kollar läget efter assistenter och så, men stressar inte fram ngt. Varkens jag eller Mathilda behöver det. Det är jobbigt som det redan är att behöva assistans till sitt barn, man måste ta det i sin egna takt framåt.

 

Fick papper av fk igår om det vi gick igenom på mötet härom måndagen. Så ska glo igenom det och se om jag vill tillägga någonting. Så där får vi ju också se om vi kanske kan få fler timmar, då kan det ju även kännas bättre kanske att finna en bra assistent. Vem vet! Vi får se!

 

I eftermiddags så låg jag & mamsen på soffan och sov ngn timme hihi... skööönt! Ikväll var Anette en sväng och jobbade i två timmar för mamma o pappa skulle iväg. Så moster har med varit här :-) passat Casper.

 

Nu så ska jag sova vidare, för imorgon kommer ju Anette och väcker mig då blir det en dusch!

Och på dagen sen när Anette slutat så ska vi nog på Andys lekland :-) SKOJ! Det va längesen!!!

Godnatt

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0