Dåligt


Blivit lite dåligt med uppdateringar, blir ju mest när jag är med mamma. För mamma är ju inte med mig så mkt på vardagarna.
Imorgon är det sista dagen med assistent denna veckan, sen är det en helg fullt med mamsen:-)
Det är nog bra för mamma har kännt sig så dum med dåligt samvete osv på sistone.. Men det gör hon titt som tätt bara för hon vill kunna orka ta hand om mig, precis som andra föräldrar kan med sina 5åringar.
Är inte så lätt att glömma dem tankarna på något sätt.
Jag vet att redan när jag var två år gammal fick mamma höra hur hon ältade sånt hela tiden och tyckte så synd om sig själv. Och att "du kommer vänja dig mer & mer med tiden". Men HELT FEL! Det gör man inte.. man vänjer sig på sätt o vis, men jobbigare blir det eftersom jag blir äldre o äldre och allt blir tydligare.
Vår nya familjemedlem som vi har som mamma visar i sin blogg. Har förut ngt år eller två umgåtts med en mkt sjuk man, bott med honom. Hjälpt honom.. fått honom att friskna osv. Helt otroligt! Hon tog på sig det som "jobb". Och när hon va här första kvällen, så såg det ut som hon tog på sig ett "jobb" med mig. Så jag ska börja umgås massor med Zallie som hon heter, för visst kan man ha hopp om att hon kan hjälpa mig framåt. Jag älskar ju djur. Men lite svårt och umgås med Teddy som är så busig och stimmig hihi. Zallie är lugn, försiktig. I helgen får vi se vad vi hittar på. Hoppas det blir ngn lunda bra väder så vi kan ut och traska i skogen. Hade varit mysigt. Tyvär är pappa väldigt lat och vill mest vara hemma. Om vi ska ut, så vill han bara gå runt hörnet. Vi får väl hoppas pappa vill umgås med oss i helgen!

Ngn läkare har FORTFARANDE inte ringt... SUCK BLIR SÅ TRÖTT PÅ SÅNT!!!!! Vi kan väl säg som så det var 3-4veckor sen vi sökte henne!!!!
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0