Smäll i ryggen

Idag när jag lyfte Mathilda, kände jag en smäll i ryggen typ.. shit va tung hon blivit helt plötsligt.. eller så har min kropp blev svagare.. Men är ju bara till att lyfta vidare... För någon taklift verka man ju inte få direkt.

Jag har varit väldigt positiv och glad senaste veckan för lite blandat ting, men bland annat att min älskade Mathilda ätit som hon gjort! Jag blir alltid jätte glad när hon kommer in dem perioderna, då dem är mer sällan nu för tiden.. Hoppas den håller i sig lite till, helst för alltid!
Trots jag vet att hon har sina perioder, blir jag alltid lika ledsen när hon slutar att äta igen.. Men är väl ngt man får leva med..

Blev så glad ikväll, Elsie (en trogen bloggläsare/min vän & familjens) hon dränkte mig i massor av beröm om hur jag tar hand om Mathilda och altt jag tänker på & kämpar. Tack Elsie det värmde något enormt... Och sånt gör att man blir ännu starkare!! Tack <3

Men fick också ett medelande på facebook härom dan, kanske va det igår.. Om hur bra mamma jag var, visst är det underbart att höra :-)

Jag är glad att så mkt går så bra med Mathilda just nu, vet inte va andra klassar som bra.. men just nu ser de mkt ljust ut här hemma.. så skönt med dessa ljusa perioder!

Angående erbjudandet om annat boende som vi fick idag, så verka det som att vi tar tillfället & kör på det faktiskt! Men än har vi inte bestämt oss.. men snart så...
Vi får väl se! Tar dagarna som dem kommer.. ..
Och om vi nu flyttar, vilket jag hoppas.. trots vi inte är 100% säkra än... så är jag som jag är... vill alltid ha nytt på väggarna, tapeter/färg.. och redan en som bokat in sig själv på hjälpa oss med det :-)

Vi får se, helt klart vore det de bästa för Mathilda framförallt!

Imorgon kommer assistenter, sen är de fritt från dem hela helgen.. för våra bästa vänner kommer hit!

/Mamma Madde

Kommentarer
Postat av: Lena

Bra du tar till dig att du är en bra mamma för det är vi många som sagt och det vet jag att alla tycker. =) Det är du verkligen!! Du kämpar så för din fina dotter, det är fantasttiskt! Och det är verkligen glädjande att hon äter som hon gör nu, hoppas också det håller i sig. =) Stor kram!

2009-11-20 @ 18:33:41
Postat av: Jessica

Madde, du är den bästa mamma både Mathilda och Casper skulle kunna önska sig. Så ta åt dig av allt beröm du får, för det är på riktigt. Och vi är nog många som gläds med dig och Mathilda nu när det går bra med maten igen. Hoppas ni har en bra helg med bästavännerna!

2009-11-21 @ 19:39:44
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0