Mamma & Julmys


Minsann, det stog banemej lördagsmys på schemat idag med mamsen. Härligt det var, men mamma somnade ifrån det till slut sån trötter. Men en hel dag med lillebror så blir de så hihi. Pappa har ju jobbat & jag har umgåtts med Anette.

 

Jag äter på för fullt med kräm & puré. Tyvär "väntar" man på dagen då jag lägger av igen, brukar va sådär efter en månad ungefär. Men vi får se. Peppar peppar på att det aldrig slutar, precis som vi alltid brukar säga. Vi får njuta av denna tiden som går att jag äter som jag gör helt enkelt.

 

Har jag berättat hur gott det är med kyckling & couscous, muuuuums!!! Idag köpte mamma barngröt för att se om jag kanske kan tänka mig det på morgonen istället för krämen, vi får väl se. Jag gillade alltid barngröt som liten.

 

I mitt rum har det blivit lite julmysigt nu, fått en å annan tomte och glaskula i bokhyllan. Och fönstret har vi bytt ut lite så jag har den blomman mamma fick av Elsie på sin födelsdag :) Och så har jag två änglar, en ljushållare (kindness) från partylite, och något med. Sen har mamma satt en fin fönsterdekor på fönstret mitt en liten stjärna & till sist idag fick jag ett glashjärta i fönsret, ett rött som lyser. :-)

 

Nu längtar jag efter julgranen! Och eftersom vi får plastgran av vissa anledningar (lillebror & hund) så kommer det inte dröja heller tills vi kan sätta upp den =) Jag bara ÄLSKAR julgran, den kunde jag sitta & titta på i evigheter förra året!! Myyysigt!! Så länge till kommer vi inte vänta på att sätta upp den minsann.

 

Nu har vi slutat helt med den medicinen vi började trappa bort för ett tag sen, snart blir de väl att öka ngn av de andra eller starta en ny.

 

Nu ska ja sova vidare, är ju en dag imorgon med ;)

HEJHEJ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0