Feber än, men inte hindrar det att köra rallybil ;)

 

Jag är fortfarande sjuk tyvär, hög feber.. Men mår rätt bra iallafall verkar det som. Igårkväll fick jag stort anfall, himlans tråkigt. Men jag ska väl vara "glad" att jag iallafall inte har tjugo stycken om dagen som när jag var mindre. Man får tänka positivt!

 

Mina assistenter har iallafall tagit väl hand om mig. Har ju bredvidgång nu, härligt! Att äntligen löste sig att hitta en timvik. Och det verkar väldigt lovande också. Man ska minsann vara glad om mamsen låter en ta hand om mig, för hon släpper inte mig till vem som helst. Det vet nog dem flesta som känner oss kan jag tro.

 

Elsie, vår vän. Var här idag och besökte oss. Tråkigt ja va febrig. Men hon kommer ju fler ggr ;) Som tur är! Så jag kan sjunga lite & dansa för henne. Måste ju visa upp mig hihi. Det är jag bäst på!

 

Lillebror blir mer & mer snäll mot mig.. jag får minsann pussar varje kväll när han lägger sig. Inte illa ;) Oh vet ni vad, han gav Elsie två pussar och en kram utan att hon bad om det. Det va han som bad om det hihi.

 

Jag va så pigg ikväll, så jag körde minsann rally bil i 2timmar typ, SKOJ! Ja ni såg väl filmen i förra inlägget?

Har blivit lite för lite rally på sistone, så fick ju ta igen det!

 

Kommer ni ihåg jag berättade att jag bytte sondmat? Tråkigt, men de verka som min mage inte mår bra på maten.. så de verka som vi får byta igen kanske. Men mamma ska först köpa hem yoggi imorgon och ge under dagarna för och se om kanske de kan stabilisera min mage. Kanske är de pencilinen som fortfarande gjort sitt i min mage?! Vi får se..

 

Vet ni vad jag & lillebror vill ha innan december månad börjar? En sån där julkalender man hänger på väggen, så ska det hänga ringar på varje dag som man kan hänga fast paketer för varje dag som jag och lillebror kan få. Var köper man sån kalender?

 

Nu ska jag sova vidare! Imorgonbiti väntar det morgondusch.

Godnatt

 

 


Kommentarer
Postat av: Anette la Fleur

Duktig du är Mathilda, som orkar köra rallybil fast du har feber :-).Vi får hålla tummarna att febern inte är så hög idag. Det blir säkert jättebra med gåstolen. uppfinningsrik mamma du har.



KRAMAR

2009-11-06 @ 05:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0