En dag på sjukhuset

Vid halv tio cirka vart vi på sjukhuset idag. Men kissepåsen mamma satt på ville minsann inte sitta där så blev kiss utanför. Även nästa påse som åkte på. Så det gav vi upp!

 

När vi väl kom dit så var det tydligen som så att man fick bara vara en vuxen med barnet man kommer med, och man får inte heller ha fler barn med sig. Pga. denna hysteri om svininfleunsan. Har dem de så när massa folk får smittosam lunginflamation, maginfleunsa, halsfluss?? osv... nej dem har ju inte detta! Trött börjar man faktiskt bli på denna hysteri. Så mamma fick snällt vara där själv, inte ens min assistent fick komma in & avlasta mamma och mamma orkade inte bråka idag. För det ska minsann assistent ha rätt till att följa med så och avlasta & hjälpa till. Men tydligen inte enligt dem! Jävla sätt! Kanske behöver föräldrar lite stöd med om inget annat, och man är ju ändå inlåst på ett rum så jaja.. ! Så jag & mamma blev där själva.

 

 

Jag visade bara en jätte liten ökning på crp, typ 27 tror jag de va. Ingenting med andra ord eftersom man ska ha vid 7-8. Och de andra blodproverna visade inte heller någonting. Öronen hade frisknat sen sist och även lungor osv. Så inget verkade fel. Men något han vill ska uppföljas av min doktor är att jag andas fruktansvärt snabbt och syresätter inte mig på lagom nivå. Han tyckte på att de kunde börja fundera om en syrgasmaskin i hemmet. Vi får väl se! Vi ska ta upp det med min ssk & dr i veckan som kommer.

 

Så eftersom de inte såg ngt direkt på blod, så va det urinprov vi ville ha. Men jag kissade utanför påsen hela tiden eftersom den släppte från fiffen min hela tiden. Så hem fick vi åka till slut, och med oss hem hade vi urin rör. Och om jag fick feber ikväll eller under natten eller morgonbiti så ska vi kommer in imorgonbiti med urinprov som jag får göra här hemma på min potta. Då sjukhuset inte hade en anpassad potta till handikappade barn! Illa!!! Dem hade även mage att komma in med en vanlig potta till mig, vilket mamma kände va lite jobbigt att dem ens frågade och tjatade på oss att jag skulle sitta på den. Mamma berättade om & om igen att jag inte kan hålla upp kroppen så, men ändå tjatade dem vidare. Och tyckte även på att mamma kunde sitta och hålla i mig. Nä härregud! Egentligen skulle vi in när vi varit hemma en sväng och gjort kissprov, men eftersom jag inte fått feber än.. (feber fri hela dagen *peppar*) så kunde vi stanna hemma. Men kommer den så ska vi in!

 

Kanske är det ngn maginfektion, då jag har diarré och hög feber. (dock inte feber idag ÄN). Men vi hoppas ju inte på det! Men så helt plötsligt på akuten så kom det ett skyfall från munnen min, jag kräkte typ en hel sån kräkpåse full :( Jobbigt och kräkas. Men jag skrattade och va glad både före & efter.

Jag är litet mysterium tycker mamma & pappa även personalen på akuten. Vi får se! Hur detta går, vad min kropp sysslar med.

 

Jag är iaf hur pigg & glad som helst. Och det är väl ändå huvudsaken! Men klart skulle vi vilja veta vad som spökar i kroppen min. Har gosat med mamsen ikväll iaf!

Jag o mamma lite sletna! Men de får man väl va sådär en dag på sjukan eller ? :P

 

Nu ska jag få medicin & mat snart, sen är det dax & sova. Och så ska jag tempas med snart, hoppas på ingen feber!

KRAM & GODNATT


Kommentarer
Postat av: Jessica

Men är de inte riktigt riktiga på akuten! Konstigt att de inte kan förstå Mathildas behov på ett ställe där de ska hjälpa människor. Tycket de verkligen att du skulle sitta och hålla Mathilda på pottan?! Jaja, man upphörs aldrig att förvånas. Hoppas nu att Mathilda får vara feberfri och att ni slipper akuten på ett tag!

2009-11-07 @ 21:43:40
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: L

Krya på dig Mathilda. Kram L

2009-11-08 @ 08:35:00
Postat av: Anette la Fleur

Vilken sötnos du är Mathilda :-) Ditt leende kan få vem som helst att le. En riktig solstråle är du <3.

KRAM

2009-11-08 @ 10:57:54
Postat av: Malin

Vilken härligt glad bild på dig Mathilda! Skönt att höra att du är frisk :-) kram

2009-11-08 @ 20:37:23
URL: http://lantani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0