Höll nästan på att kvävas

Var på snozel idag med Sara, jag var väldigt trött så jag somnade där. Men det är ju ändå ett avkopplade rum att sova i så det gör ju inte så mkt.


(jag på snozel)

Mamma har lagt ett önskemål att få komma på BRH i lund (där vi ska "bo" ett litet tag) samtidigt som en annan familj från Kristianstad ska dit, och fick svar idag av Hab Lena att hon lagt fram önskemålet och att de inte är helt omöjligt.
Så vi får hålla tummar & tår.


(jag & min moster)

Haft en del synträningar idag med både mamma & Sara. Vi börjat på en ny synträning nu. Där vi stänger in oss i ett mörkt rum och använder oss bara utav ljus slingor att locka med. Mamma har även "forskat" lite rundor idag om min syn osv, och nu testar hon ngt nytt. Och det går till såhär:


(jag & min momo)

Att man är i ett mörkt rum, mamma & jag sitter mitt emot varandra i varsin stol. Vi använder oss utav ljus sling/lampor och locka mina ögon att titta på. Och då även för att få ögonkontakt med mig så har mamma då lagt till det som så att mamma håller slingan/lampan vid sitt ansikte/ögon och försöker få en ögonkontakt med mig.
Det är ngt mamma idag forskade fram sig till att göra, så nu kör vi på det så får vi se hur det går.
Men mamma kände lite grann att hon fick ngt litet ögonkontakt med mig idag, men är inte 100% säker.. men hon tror det.
Så det är ju roligt !


(jag)

Har legat och latat mig på puffen lite i eftermiddag samtidigt som jag har kollat mig i spegeln och så :)
Blivit jätte röd i rumpan nästan lite sårigt såg mamma i eftermiddag, inte undra på att jag skriker som jag gör ju under hela dagen nästan. Så mamma hon har smörjt på massa ggr med zinksalva i eftermiddag/kväll. Och jag blev minsann på ett bättre humör efter en stund. Zink salva är en salva vi gillar här hemma, den är perfekt !
Varför jag blir så lätt röd och sårig i rumpan nu är för jag går ju fortfarande på antibiotika och det räcker då att jag pruttar så kommer det i blöjan väldigt vattningt & löst.


(jag)

Idag när mamma läste i min dagbok som Sara skrivit i att jag inte kissat idag, så blev mamma jätte orolig för stog likadant igår. Så mamma drog till med att ge jätte mkt vatten i eftermiddag... och jag kissade massor minsann *pust*.. man vet ju aldrig när man får problem med urinen & så ju. Men nu är mamma inte orolig mer för jag har kissat mkt ikväll.


(jag & lillebror)

Jag har busat lite grann med lillebror med idag när han kom hem från dagis, han tycker om att köra mig i min stol :) Gratis taxi hihi.. ;) Han är så snäll !

Faktiskt så fick vi besök idag jag & mamma, av Frida, Momo & Moster Josefine.
Väldigt mysigt & trevligt såklart.


(jag i min pyjamas)

Ikväll fick jag 2½tablett, mamma löste det lite ändån att "dela" på en ... vi får se hur detta går då !

Tyvär slutade jag min kväll med ett stort anfall, mamma & pappa hörde precis som jag skulle kräka...
Mkt riktigt mamma o pappa sprang in till mig och där låg jag på rygg och försökte kräka samtidigt som jag höll på få anfallet. Det var snabbt och lägga mig på sidan.. sen kom kramperna igång ordentligt. Ett anfall på sju minuter blev det :(
Mamma börjar känna lite att kanske man skulle försöka sig på att söka assistans timmar 24timmar om dygnet.. när det är så här otäcka anfall så jag ligger och chippar efter luft..
Visserligen brukar inte mamma eller pappa missa mina anfall.. men tänk en dag gör dem kanske det? Och ligger jag då på rygg och håller på kvävas så är de ju inte ngt bra !!!

Nu sover jag, hoppas på jag är pigg imorgon när Jennie & Sara kommer och väcker mig.

Nattilinatt !


Kommentarer
Postat av: Tissa

Vill att söta mathilda ska må bra :(

Du är underbart söt snäckan. Du har världens bästa föräldrar o bror :)

2009-03-25 @ 01:23:39
URL: http://tiiissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0