ÄNTLIGEN!


Som ni vet har jag ju varit sjuk nu 1½vecka ungefär, lunginflamation & luftvägsinfektion med massor med feber. Jag har mest sovit & varit ledsen bara.

Men ÄNTLIGEN så i helgen frisknade jag till, såå skönt ! Nu är jag helt kry, ja förutom mina sjukdomar som jag har i bagaget alltid.

I fredags var Hanny på besök en sväng, så mysigt såå.
Senare på fredagen kom ju faster Johanna för att tillbringa sin helg hos oss, det va skojigt.

På lördagen skulle vi egentligen åkt hem till farmor med det blev inte så, så istället kom farmor hit och var här från förmiddag till kväll, vi busade allesammans och gosade massor.

Ngr epilepsi anfall har än inte synts till på mig minsann på läääänge, men oftast när jag skriver såhär så brukar det komma, skumt det dära. Vi hoppas på där inte kommer anfall. Så lustigt med mig, jag har vänt på det.. helt plötsligt får ja inga anfall när jag är sjuk förut fick jag massvis eftersom kramptrösklen blir ju lägre när man är sjuk.

Idag så har jag varit med min assistent i några timmar, vi haft lite synträning, känsel & hörsel och även har jag stått mitt ståskal 1timme & 15minuter, jätte bra!
Jag o min assistent var även på Snozel idag, gick hur bra som helst. Jag gillar det stället minsann ! Bra idéer hab Lena kommer med alltid, hon är kanon.


(på bild ovan: jag, faster johanna & farmor)

Hab Lena kom på härom veckan att jag va hennes första barn på när hon började på hab i Kristianstad, och när jag är 20år och ska byta över till vuxenhabileteringen(tror ja).. så går Lena i pension, hihi.. så alltså kommer jag ha henne hela tiden vilket både jag och mamma och pappa är MKT glada över ! För som jag sagt förut hon är den bästa kring oss.


(jag & faster johanna på bilden ovan)


Efter att assistenten slutat för dagen idag, så tog jag mig en snabb tupplur. Sen så målade jag en tavla till Lillebror som han ska ha på sin vägg :) även lillebror målade tavlor till sig själv. roligare när vi själva får tillverka sakerna som ska vara på våra rum ju. Efter målandet så bakade jag muffins, såklart så fick mamma hjälpa mig. Men jag skötte elvispen iallafall med hjälp av "trycka hända knappen" som man kopplar ihop med vispen så när jag trycker på knappen så vispas det. Men jag jäklades med mamma lite hihi, jag är allt lite busig.



Varje gång som mamma höll upp vispen för och kolla hur smeten såg ut så tryckte jag på knappen hihi, så mamma fick smeten på sig hihihihi.. Men jag var jätte duktigt och tryckte oftast på knappen när mamma sa till mig och släppte även.
Jag har nog börjat förstå det mera faktiskt när jag ska trycka och inte trycka.
Det blev choklad muffins med banan & after egiht i, muums !



Bakningen tog på krafterna för jag tog mig en tupplur i stolen hihi.

Mamma gick iväg för & hälsa på min bästis Jacob på sjukhuset, så tog hon med muffins till dem:) Hoppas det smakade!

Nu sover jag, dock är min sömn så orolig om kvällarna nu på sistone...hmmm...
Jaja..


(tavlan jag målade till lillebror)


Fick brev av dietist idag, mamma blev helt ställd på brevet stog ju inte alls som vi hade sagt på "mötet", så mamma ringde och fick prata in i telesvar att det förekommit fel så att hon kan rätta till det. Så inte mamma får skulden för ngt sen ju. Mamma blev osäker först om hon hört fel, men hon va ändå säker på hon inte gjort det. Så mamma dubbelkollade med assistent som följde med på det mötet, och hon hade hört & sagt samma. så de va ju bra att mamma har ngn med sig på sådant.

Har fått in yttligare en som ansöker tjänsten hos mig nu som timvik.
Roligt!


(min bästis Jacob ovan)


Nu ska jag sova vidare, sorry att ja inte bloggat på ngr dagar.. ska bättra mig;) men det blir så ibland hihi!
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0