Mamma är tydligen förvirrad


Ja och inte konstigt är det att hon aldrig kan tro på sig själv när människor i vår omgivning verkligen gör henne förvirrad trots hon faktiskt inte har anledning till att behöva bli det..

Men se på f-n, det går att lägga upp bilder *förvånad*..
Igår så hade jag fullt med bus & lek med papsen och lillebror hela dagen lång. Medans mamma hon var iväg med Assistent Sara på utbildning.

När lillebror la sig för natten så gosade jag med mamma & pappa och vi hade lite fotosession på mitt rum hihi.


Idag så har jag varit med assistent Sara sedan 07:00 och Jennie började gå bredvid vid 12:00 och dem slutade jobba 18:00. Vi har haft mkt träning med ståskal idag, och synträningar osv mkt bra! Även städat mitt rum så fint så & toaletten min.

Vid middags tid gick vi tre till Andys lekland där vi busade bland bollarna och vi hoppade studsmatta ! Även så kom en från Andys lekland fram och undrade om det var jag som var i Kristianstads bladet, väldigt roligt när sånt händer. Hon tyckte jag var så söt !! Givetvis ;O) dem orden tycker jag aldrig blir uttjatade ! :o)



(jag & papsen min)

Blev dusch & sådant nu till sist ikväll.. Därefter resonans plattan och där ligger jag fortfarande och har skojigt.
Snart ska jag få min medicin & mat sedan sova. För imorgonbiti kommer Nya assistenten och väcker mig helt själv, men dock ska mamma var med vid medicineringen och se med sina egna ögon såklart. Det kommer gå så bra så !
Egentligen skulle Sara jobba den timmen imornbiti men tyckte minsann det var onödigt för henne och köra hit under endast den timmen när hon sedan ska iväg mot utbildning. Jennie ska ju ändå ha följe med mamma på tåget och så imorgon.




Ja än så länge är jag nöjd med nya assistenten hoppas det förblir så såklart:O) Den gamla är jag nöjd med sedan innan :O)

Idag fick mamma brev av dietiest angående det brevet hon klurade till för Mamma för ett tag sen.
Eftersom mamma tog med sig "fusklapp" hem från mötet som de va på för ett tag sen där dietisten själv skrev de tider osv som mamma sa till om, så var de ju lustigt att hon skrev helt annorlunda tider på brevet vi fick från det mötet därför blev mamma förvirrad och begrep ingenting. Hon har försökt ringa mamma men mamma har inte varit anträffbar just då antagligen.


(jag & mamma)



Men faktiskt istället för "gå åt sidan" och förklara bort varför hon skrev olika tider osv.. var ju lite fel tyckte mamma.. Hon kunde gått bara helt enkelt bett om ursäkt att hon skrev fel och förvirrade mamma med mina mat tider. Är ju inte så hemskt svårt och be om ursäkt. En ursäkt hade mamma givetvis godtagit.

Denna gång förstog mamma inte heller.. för i ena brevet står det att jag behöver ytterligare 300ml om dagen vatten, men i det jag fick idag så står det 1400cirka.. mamma är förvirrad..
Jaja


(Jag o mamma ovan)



Fick iallafall idag en tid till Beata ett möte/träff med henne det ser vi framemot. . . men dock tiden vi fick passar inte riktigt så ska ringa och kolla om vi kan justera den lite.
Fick även äntligen recept på min sömnmedicin, så mamma gick för att hämta ut den idag.. men nopp den hade dem ej på lager, men imorgon så kommer den.. och då kan vi hämta den.. men HUR ? Pappa har ju båda barnen imorgon så han kan inte.. och mamma ska på utbildning.. så hon kan inte.. men vi måste ha medicinen för jag tar min sista dos imorgonkväll ju.. ngn snäll själ som ställer upp ??



Nästa vecka så ska Jennie vara själv med mig på måndag & tisdag ska hon få testa på det, men dock med pappa i hemmet. Men att hon helt ska sköta det själv för övrigt.. spännande.

Hoppas snart jag kan träffa Jacob och leka.. saknar han ju.
Nästa vecka blir det nog Andys lekland igen, såklart.. blir nog att göra det 1gång om vecka minst.


(Jag & mamma ovan)



Jaaa..
Mer hade jag nog inte att säg idag..

Mamma tog ny vikt på mig idag. 17.5kg väger jag... och den 26februari vägde jag 18.2kg... så mamma känner sig jätte nöjd iaf med detta.... att jag faktiskt gått ner lite... men inte för mkt.. hoppas jag stannar på denna vikten !

Mamma ska ta och väga mig om en vecka igen så får vi se..... nervöst !


(Jag & mamma ovan)


Idag på arbetsledareutbildning dag 2 har mamma fått lära sig mer om saker o ting, jätte bra.. mamam förstår bättre genom utbildningen än att läsa det själv. Lagom med människor för mammas del med att kunna lyssna och så.

Så mer o mer lär mamma sig.. så lite förändringar sker ju efter hand när man lär sig.

Ja mer om det får mamma själv skriva i sin blogg om.

Ska ta och skicka in nytt handikapps pakerings tillstånd igen, får se om vi får det denna gången nu är jag iallafall 2år äldre än sist.. tror jag var 2år sist iallafall. Så för tusan det bör gå !! det skulle ha gått förra gg med minsann tycker jag.
Vi får väl se !


(Lillebror, jag & mamma ovan)



Nej minsann nu ska jag sova !
Godnatt med er

Förresten så fick mamma idag veta av sin arbetsledar kollega (Eller va man ska kalla det) att hon ska med sin dotter också bo i Lund snarast.. HOPPAS att det kunde ju blivit samtidigt... HOPPAS HOPPAS ! Undras om Hab Lena kanske kan göra ngt och försöka få dem på BRH till att ta in oss samtidigt där HOPPAS !!!!!!


Nu gick ja !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0