Nervöst

<-- Bild från Maj 2007.

Hej min blogg & alla läsare !
Idag på morgon så kom ju en ny assistent, jätte skojigt var det.
Hela dagen har det bestått utav två assistenter, min ordinarie & nya timvik som Sara(ord. ass) håller på lära upp i mitt liv.

Idag har vi haft träningar med lek & så har vi ju varit på snozel :O)

Hab mötet blev inställt idag först, men sen blev det istället hitflyttat här hemma det gick lika bra. Varför det blev inställt från början var för mamma inte orkade ta sig iväg så tidigt imorse eftersom hon fick jätte dålig sömn i natten som var.

Men det va jätte roligt att ha Hab Lena & Logopeden här idag, så trevliga & rara.

Nu är vi i väntan på att jag ska bli kallad till Lund på BRH-Barn Rehabiliterings centrum. Hoppas det blir snart, vore skönt och ha det över. Vi ser framemot det samtidigt som det är nervöst såklart lite tråkigt med för mamma & mig att vara där själva under ngr veckors tid ju. Men bra för mig, och det är de enda som betyder ngt !

Rehabiletering betyder ju egentligen att det är när man inte varit sjuk från första början utan man har blivit sjuk av exempel bilolycka osv. Men varför det heter så är pga att där är ju även de människor där som råkat ut för det.
Jag är ju inom "klassen" habilitering.

Har varit på ett gott humör idag ! Tjejerna har duschat mig och jag fick nytt nagel lack på mina naglar, ljus rosa blev det idag :O)
Stått i mitt ståskal en omgång på förmiddagen ungefär i 1½timme tror jag det var. och på eftermiddagen stog jag 2timmar och 20minuter, duktiga jag !!!

Känns skönt att min ord. assistent sara hon verka tycka Min timvik klarar av det bra. Och så verka mamma med tycka det och även timvik själv gör det. Så detta är mamma säker på att det kommer gå så bra så.
Hon har ngr omgångar till att gå bredvid Sara eller Mamma eller Pappa, sen får man testa lite och släppa mig o timvik själva tillsammans och om alla tycker det känns bra därefter så blir det inte mer bredvid gång och om det inte känns bra därefter så blir det mera bredvid gång. Men mamma tror de kommer gå bra !

Imorgon kommer båda flickorna igen och väcker mig, skojigt och bli ompysslad av två samtidigt ju ;O)

Roligt är det att så många tycker om vår artikel i kristianstads bladet, många tycker den är så fin :O)
Roligt att höra !

Jag har sett på Madicken på Junibacken på förmiddagen idag, och nu på eftermiddagen såg jag på Pippi !!

Nu sitter jag framför mina speglar och glitter och busar massor, skrattar & sjunger lite truddeluttor.
Ska alldeles strax få min medicin & mat för att sedan gå & lägga mig så jag orkar upp imorgon biti när assistenterna väcker mig.

Imorgon eftermiddag så är det dax för att gå till ögonkliniken, hoppas dem kan komma fram till ngt vettigt !

När mamma stog i duschen innan ikväll så fick hon det på huvudet, att hon skulle vilja ngt skulle kunna göras åt min syn.... mamma måste fråga doktor om där verkligen inte finns ngnting att kunna göra...... mer än vad vi redan gör.
För i mörker så tar jag efter saker som lyser & glittrar hur mkt som helst...
Vi får se..

Nu ska min "författare" fixa mig inför natten !
Men jag återkommer imorgon & skriver om hur det gick på ögonkliniken, kan va rätt nervöst faktiskt.

Sov så gott
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0