Intervjua oss

Igår hade jag en sådan underbart glad dag, otroligt glad var jag. Under dagen umgicks jag med min assistent hon tycker jag om massor, det gör mamma & pappa med. Vi var ute på en prominix & hade lek med träningar för oss under dagen. Även så städade vi mitt rum så fint så. Det luktar alltid så gott när assistent hon städat mitt rum tycker mamma & pappa.

Efter den toppen dagen igår, så senare vid tolv på natten så fick jag ett kraftigt epilepsi anfall, SUCK "dem är tillbax" tänkte mamma. Jag har ju inte haft ngr epilepsi anfall under tiden jag varit sjuk under 1½-2veckorna på senaste, helt otroligt det är liksom då jag bör få dem efter som kramptrösklen blir lägre. Men men nog grubblat i det.
Vi hoppas iallafall att det inte är min sömnmedicin som sätter mig i massa epilepsi anfall, för det är ju tyvär sedan vi började med den som dem kommit mer & mer. Men nej det får vi inte hoppas!

Men men iallafall så var det ett sex minuter långt anfall, mamma & pappa har sparat in på stesolid mer & mer, för till slut kan jag ju faktiskt bli imun mot det om jag tar det för ofta, och då hjälper det ju inte när jag verkligen verkligen MÅSTE ha. Så ngn stesolid fick jag inte. Eftersom mamma har erfarenheten att faktiskt mår jag sämre om jag får stesolid än vad jag gör av ett epilepsi anfall utan stesolid. Så lätt och välja är det.. Men är bara mamma & pappa som kan se sådant på mig, när de är dax och ge eller inte.. På assistenter måste vi ju sätta en tidsuppfattning när det är stesolid dax, men efter hand lär dem sig med mer o mer om det men tar ju sin tid som det får lov att göra.

Jag har ju inte haft ngt epilepsianfall med min assistent ännu och hon har jobbat sedan förste Januari med mig, jag får nästan alltid anfallen på natten eller sent på kvällen, och då har vi oftast ingen assistent här.

Nu rullades jag precis in i hemmet här med vagnen, jag o assistent varit på en promenad i naturen, så skönt är det att åka vagn.

Nu på förmiddagen så kommer en från Kristianstadsbladet hit & ska intervjua oss, spännande !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0