Andy's lekland

 
Jag sov länge precis som jag alltid gör nu mera tyvär. Imorgon ska mamma ringa ssk och se vad som blev sagt idag när hon träffade min doktor. Om jag förstått det rätt så är de dem som bestämmer kring mediciner som helst inte vill ge denna medicin mera till barn, trots doktorer anser att det är bra. Men men. Så det är nog inte det lättaste för min doktor heller men hoppas på hon har en annan lösning så länge.

Idag har jag varit med Ass. Sara i åtta timmar snart, det har varit skojigt. Mamma visat henne hur man gör när jag ska stå i ståskalet och så. Och ikväll fick hon ju visa hur pett-masken fungerar med. Nästa gång jag ska stå i ståskalet när Sara är med mig så ska mamma vara med och titta på så, så det blir rätt. För det är ju SUPER viktigt att fötter och allt blir som det ska.

Varit på Andy's lekland idag med Ass. Sara, även Mamma o Pappa o Lillebror. Var skojigt, jag o Ass. Sara låg och slappade i bollhavet en stund och kände på bollarna och så, sen hoppas vi på studsmattan. Såklart fick Sara äran och hoppas så fick jag ligga och känna gunget hihi det va skojigt, Men jag hoppade jag med lite fast liggandes.



Blir nog att gå till Andy's lekland oftare minsann, för jag gillar det mycket. Kostar inget för mig där heller, jag får gå in fritt eftersom jag inte riktigt kan göra så mkt där inne ändån, snällt av dem.

Nu ska jag få medicin och mat och sedan sova, Sara nattar mig nu.
Nattilinatt !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0