Myspys


(jag & sara)

Idag har jag varit med Assistent Sara från klockan sju på morgonen till klockan tre på dagen. Vi har haft lite träningar & tog en tripp till Tivoli parken och hade känsel träning eftersom jag va lite kinkig här hemma min knapp den gjorde lite ont idag så jag fick lite alvedon av Sara sen blev det bättre.

Efter att Sara åkte hem, så har jag lekt med lillebror på hans rum tillsammans med mamma & pappa. Ja jag kan inte vara själv för långa stunder med lillebror då får jag en smäll eller två.
Men han har börjat bli snällare iallafall, men idag fick jag mig en smäll rakt i huvudet, men eftersom jag inte blir arg så förstår han ju inte riktigt, för jag skrattar ju oftast när han slår mig. Så mamma & pappa skäller ju på honom, då förstår han lite bättre och klappar då oftast mig fint istället.


(jag & lillebror)

Samtidigt som vi lekte hade jag ju sitt träning kan man ju säga eftersom jag satt på golvet framför mamma.
Duktig jag är kan sitta så bra & stötta mig med händerna. Vissa dagar är bättre än andra.
Jag har börjat sträcka på mig lite oxo ju när jag sitter ibland, mkt bra ! Kan ju va lite jobbigt ibland och sitta som en "Säck potatis".

Sett på Nalle Puh idag när jag stog i ståskalet på eftermiddagen.
Och så blev det lite lek vid speglen & myspys med pappa i soffan


(jag & pappa)

Jag somnade vid åtta ikväll, vaknade vid kvart i nio men somnade igen kvart över nio. Inget anfall idag ÄN så länge. Skönt !

Nu får jag sova ruset av mig så jag orkar upp imorgon biti när Sara kommer & väcker mig.
Men ja kommer med fler inlägg här ikväll ändån ;O) hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0