Kelesjuk


 Upptäckte att jag inte hade skrivit sedan i söndags natt, så var dax för en kråka här. Ass Sara har varit hos mig nu i två dagar, jag tycker om henne. Vi haft full igång med träningar & jag är så duktig. Kring att äta fast föda, så har jag mer eller mindre slutat med det igen, inte ätit ngt under gårdagen och underdagen idag, förutom att sista målet vid fem tiden idag så åt jag fyra skedar fast föda, alltid nåt.
Under bollträningen idag, så tyckte jag det var mkt roligare och krama Ass. Sara istället för hoppa hihi, liten busfia är jag ! Men jag tycker ju om henne så mkt, så jag måste ju kramas lite med henne ;O)
Idag "körde" jag & Sara igenom alla träningar.
När Sara slutade jobba idag, så har jag sett en film med moster Michelle vi såg på shreek jag tyckte den var jätte rolig jag skrattade massvis !!
Efter en tag sen ikväll så jag Barbie Öprinsessan med pappa, den var med rolig.
Min sömnmedicin har mamma ikväll ökat till maxdosen, hoppas den ger bra resultat. Då jag var himla trött under dagen idag, eftersom jag sov inte fullt så bra i natt. Än så länge sover jag nu och sovit sedan klockan åtta ikväll. Mamma o Pappa blev lite rädda för en stund sen då de lät som ngn banka på dörren, men de va jag som drömde ngt roligt låg och sparkade mot väggen i sömne hihi. Ibland har jag minsann roliga drömmar. Skulle fått vaccin idag, men eftersom jag hade lite högre temp idag så fick det struntas i tyvär, fått ny tid till nästa vecka, hoppas ngn kan komma hjälpa Pappa och ta mig & lillebror till bvc då eftersom Mamma & Ass. Sara är på utbildning då. Imorgon så kommer Lotta från hab, ska byta min sits på min matstol ÄNTLIGEN har den kommit så slipper jag sitta trängas i den jag har, jag har ju blitt lite bredare om rumpan ;O) Jag är ju kvinna för tusan, kvinnor ska ju ha lite rumpa & höfter. För övrigt inte så mkt mer nytt på mathilda fronten inte.. ..

Mamma pratade mkt goda ord idag när hon var på möte hos sin chef, om Sara... Mammas chef tycker det är jätte roligt att jag gjort lite framsteg sedan Sara började, då vet vi att hon tränar mig rätt iallafall. Och dels att så frågade mammas chef om mamma upptäckte ngt särskilt med mig när jag är med Sara, mamma sa att de gjorde hon. Jag blir så glad och kelesjuk när Sara är med mig, jag trivs kanon med henne & det gör resten av familjen med !!! Nu ska jag sova vidare, för Ass Sara kommer ju imorgon biti & väcker mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0