Svininfleunsan är här


Hallå!

Mammas data fick svininlfeunsan för ngr dar sen, så den är inlagd på Defendo hihi.. hoppas den blir frisk snart. Jo Mamma skulle nog få tillbaka den imorgon förmiddag.

 

I tisdags vart jag & mamma kollade på lillebror när han gick lucia tåg på Sommarlust. Så stort tåg och massvis med folk var där. Men såå mysigt! Lillebror var jätte fin och duktig. Han sjöng inte, men dansade iallafall.

Däremot så sjöng jag med imellanåt hihi..

 

 

 

Tur som vi hade att vi träffade på någon bloggläsare på vägen dit, som hjälpte oss upp för dessa trappor då där inte var framtagen någon ramp. På väg därifrån var vi ju yttligare en till så mamma hade både mig och lillebror, tur som de va så var min assistent där och kollade på sitt barnbarn som går i samma dagis som lillebror. Så hon och hennes son bar ner mig från trappen. Jösses, varför sätter de inte dit rampar???

Jaja de va en trevlig kväll. Pappa fick förhinder och kunde inte se på lucian tråkigt, men han får väl titta nästa år då hihi. Han kom iallafall just när vi skulle hem så mamma slapp gå med två vagnar hem.

 

 

Lillebror och vovven uppskattar verkligen när jag är min gåstol. Vovven ger mig massvis med pussar vilket jag tycker är super skoj! Och lillebror hjälper mig framåt och bakåt. SKOOJ! Lillebror fick minsann pröva min gåstol lite, de tyckte han va jätte kul.

 

 

Nu är det inte länge kvar till julafton! Mysigt det ska bli och kramas med alla paketen, hoppas jag får massa mjuka paket så jag verkligen kan kramas med dem. Pyjamaser skulle jag minsann behöva ett gäng..

 

 

I går så var jag på barnmottagningen på csk. Träffade på vår dr uppdaterade henne om att sömn medicinen funkar mkt bättre än de andra vi hade. Men vi får se längre fram, för de kan va så att de inte funkar längre fram ju.. att det avtar mer o mer..

 

Och så tog jag även tillfälle att vaccinera mig mot vanliga säsong infleunsan. Och minsann inga biverkningar fick jag på den heller. Skönt!

 

 

Igår så la det sig snö här i Kristianstad inte illa så här nära in på jul. Hoppas den ligger kvar, men de brukar den ju aldrig göra. Men visst ska det va snö om det ska kännas som en riktig jul!!!! Ja minsann!!

 

Så idag jobbade ass bara fram till tio på förmiddagen. Sen begav vi oss ut i snön hela familjen inkl. momo.

 

Jag blev röd om nosen hihi.. De va ju ingen tryckande värme där ute direkt ;-) Men mysigt och skönt ute. Jag gillar den friska luften det blir på vintern!

 

 

Efter vi kom in så behöll vi lite av tjocka tröjor o så på oss en stund så vi inte klädde av oss för fort, blir sån chock för kroppen.

Ikväll har morbror varit här, mamma klippt han och så stannade han på middag.

Han kommer på julafton :-D Bäst jag håller i mina paket, för pappa & morbror är som små barn tillsammans ;-)

 

Nu ska jag sova för imorgon så blir det en förmiddag med pappa, sen blir det en eftermiddag kväll med assistent.

 

GODNATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0