NYHET!!!!



 

Bild ovan är från oktober 2007, på den tiden åt jag som en ko!! Otroligt mycket, flera portioner & massa med dryck. Ja och som ni ser så även somnade jag efter maten vid bordet hihi på mitt fina underlägg som jag hade, som ni kanske ser är det jag som är på bilden på underlägget mitt :-) På den tiden åt jag maten som mamma lagade.

 

 

Idag har mamma stor handlat puré burkar till mig på Maxi. Cirka 20burkar kom mamma hem med. "Får ta lite åt gången". Ja jag äter ju mellan 1-3ggr om dagen puré (just nu). Idag köpte mamma för äldre ålder till mig, och det var riktigt mumsigt med Lasagne. Får vi se hur länge dessa burkar räcker, det går upp i rätt bra summor när man köper sådan mat faktiskt. Men det är de värt naturligtvis, så länge jag äter!!

 

 

Bild ovan är från April 2008, jag och mina knasiga miner ;-) På den tiden satt där v-sond i nosen på mig med.

 

NU TILL NYHETEN!!

Idag när jag åt puré så får jag ju alltid ett glas mjölk i knappen sen spolar med lite vatten därefter. Mamma köpte en flaska till mig för ett par dar sen. För mamma tyckte det var dax för mig att prova dricka igen efter att jag ätit ett taga nu. Och minsann!!!! Mirakel kan ske.. Just nu äter jag bara inte.. nä nä nä för nu dricker jag också :-) Yeho!! Va roligt, och va gott det var med varm mjölk.. mums!!! Sammanlagt har jag nog druckit 200ml idag, se där ja.. så ge mig massa stjärnor nu minsann!!!!

 

Men jag fattar mig inte på mamma, äter/dricker jag inte så gråter hon för det... men gör jag det så gråter hon också... knaspella min mamma!!

 

Får hoppas jag äter och dricker för alltid, men bäst är att ta en dag i sänder. För jag har ju haft många sånna här perioder förut. . . . . . .Lustigt nog så brukar äta perioder komma vid nyårs skiftet hmmm.... är jag inställd på det eller? hihi..

 

Jaja men de va nyheten, blev ni glada? :-)

 

Nu ska jag sova, imorgon kommer ju Anette .. och hon är minsann vaken innan tuppen ;-)

HEJDÅ

 

 


Kommentarer
Postat av: grannen

men vad du är duktig::)

fortsätter du så här kommer din mamma fåbörja sätta guld stjä'rnorna i källaren så många du kommer få:)

pussar

2009-12-06 @ 20:36:07
Postat av: Tissa

:D:D:D:D:D Du är sån duktig flicka :) Får verkligen hoppas att allt fortsätter så :) Håller alla tummar o tår :D

2009-12-06 @ 20:37:40
Postat av: Emma

Duktiga Mathilda, sänder över alla gundstjärnor som finns över hela stjärnhimlen :D

2009-12-06 @ 20:52:04
Postat av: Ulrica

Vad du är duktig Mathilda. Tror att du gör din mamma o pappa väldigt glada :)

Hoppas du kan fortsätta att äta o dricka nu.

Kram på dig tjejen.

2009-12-06 @ 21:09:28
URL: http://mammatillalvin.blogg.se/
Postat av: Nollan

Duktiga, bästa och finaste Mathilda - blir så glad för din och din familjs skull. Hmm, börjar bli tomt på stjärnhimlen nu när du fått alla stjärnor men det kanske går bra med solen och månen idag!

2009-12-06 @ 23:02:16
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: Lena

Mathilda lilla, i natt drömde jag om dig. Jag drömde att jag var hemma hos er för att prova vara din assistent för en dag. Du var så duktig och du hade lärt dig att uttrycka vad du ville. Du kunde till och med säga enstaka meningar! Jag minns hur glad jag blev och hur jag rusade in till din mamma för att berätta nyheten. =) Det var en jätterolig dröm!

2009-12-06 @ 23:19:58
Postat av: solan

vad kul att du har börjat dricka igen då massor av stjärnor till dej hoppas det fortsätter så

2009-12-07 @ 20:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0