Lena


God kväll

 

Jag vaknade för en stund sen och var JÄTTE ledsen :( Jag hade ju bajjat, så hade jag litet sår på rumpan som sved så :-( Direkt efter mamma torkat min rumpa och pappa smörjde på salva så asgarvade jag hihi.. Det va ju skönt och bli av med bajjet och smörja såret lite.

 

Nu sover jag igen iallafall!

Snart är det Tisdag det innebär att vi äntligen ska få hem en Miniwalker. Hoppas jag kommer att gilla den! Och hoppas jag ngn gång kan komma på funktionen med den, hur jag ska göra och så.

 

Rally bilen ska lämnas tillbaka, vi haft den länge nu.. jag vet hur man gör med den.. Den ger mig dessvärre inga framsteg längre. Och tar massor med plats då vi prioiterar annorlunda med mig nu. Mamma forskar och letar och undersöker så mkt så hon kommer ju alltid fram till nya saker som ska vara bättre för mig.

 

Det gäller ju att bemöta mig på den nivån jag är och inte tro jag ska klara visa framsteg på sånt som är för barn som är flera år gamla i nivån och allt. Måste tänka på hur jag är och acceptera det och utgå från det!

Är itne så lätt för mamma komma på allt på en gång, finns ju så otroligt mkt som snurrar i huvudet som mamma måste komma ihåg. Så det kommer lite nytt då & då som ni säkert märkt.

 

Angående att jag började dricka idag va ju otroligt ROLIGT!! Varför jag slutade med det var ju för mamma & pappa var tvungen tvinga i mig mat, dryck och även medicin tabletter (6st morgon o kväll) när jag hade jätte trångt i halsen för två/tre år sen, pga jätte stora mandlar. Mamma viste om det men personal på barnakuten på CSK tog inte mamma på allvar... mamma var väl ung & korkad kanske.. Enligt dem då!

 

Det är ALLTID mamman till barnet som vet bäst om sitt barn, så är det bara! Sen att sjukvård är så fruktansvärt dåliga på lyssna är en annan femma. Men sköterskor har blivit mkt bättre på csk nu iaf, skönt är det! Doktorer även... men det går i perioder!

 

Ja som ni såg så fick dockan Lena visa upp sig i bloggen lite :-)


Kommentarer
Postat av: solan

vad bra att du visar när du är nöjd o allt är bra

2009-12-07 @ 20:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0