Jag ska va barnvakt


 

Hej på er!

Snart är det julafton, Jippi vad jag längtar!!!! Massa prassel med paketerna, hoppas jag får många mjuka det gillar ju jag bäst.

Idag skulle jag ha bytat knapp, mamma skulle visa för assistenterna.. blev dessvärre inte så.. mamma hade så ont i sin mage på morgonen :( Attans! Men får bli i veckan istället, för bytas måste den nu.. ska försöka få tag i ssk på måndag kanske kan vi få en större av henne, få min sitter åt rätt mkt på magen nu, inte så värst skönt tycker jag.

 

Jag äter & dricker på i vanlig takt, och alla runt mig håller tummar & tår på det håller i sig. Hoppas ni med håller tummar & tår?!

 

Blev myspys med mamma i soffan i eftermiddag, vi alla somnade nästan hihi. Vi va lite tröttiga ;-)

 

På nyårsafton ska jag minsann vara barnvakt till Emy ( grannbebisen), mamma kan få hjälpa till lite och passa henne om hon är snäll ;-) Men jag kommer nog sitta bänkad vid henne heeeeeela tiden! Jag älskar bebisar, det är gosigt. Framför allt bebismagar att ligga på dem och kela, myyysigt och jag blir så lugn.. men så fort jag låg på mammas mage när Casper va där inne så blev han vild hihi. Synd mamma inte kan ha bebismage året runt hihi.

 

I veckan som kommer blir det att se på Lucia kanske, får se vad för humör jag är på. Är inte så värst kul för dem andra om ja skulle vara där och hela tiden ledsen eller arg såklart. Det får jag faktiskt ta hänsyn till. Vi får se! Men lillebror ska va tomte iaf. Och iveckan ska jag även vaccineras igen, hoppas jag slipper ngr biverkningar. och så kommer Lena från hab också i veckan såhär innan jul får vi prata av oss lite såklart. Sen händer det inte så mkt mer.. Kanske vill Agneta/Maria ha besök av mig på kontoret en sväng ngn dag ????

 

Längtar till julen! All julmusik, alla dofter och paketer.. och kalle anka ;-)

 

Ha en bra helg!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ulrica

Klart att det hålls både tummar o tår för att du ska fortsätta med att äta o dricka. :)

Hoppas du får en bra dag i morgon.

Kram på dig tjejen.

2009-12-12 @ 23:21:49
URL: http://mammatillalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0