ANDYS LEKLAND



Idag har jag & min familj inkl. assistent varit på Andy´s lekland, hade hur kul som helst. Jag försökte allt hålla inne mitt leende & skratt ett taga.. Men till slut släppte jag loss som bara den! Filmbevis finns dock blixtrar det i filmen lite då & då för mamma tar foto samtidigt som assistent filmar hihi.



Haft en super dag!!!!!! Massvis med skratt och full igång så andra om gången i ståskalet idag vid fyra tiden så somnade ja halv fem ståendes haha. Ja assistent kör slut på mig! Men de e så det ska va, jag måste ju underhållas.



Idag fick minsann assistent ge mig eftermiddags medicinen helt själv, det ska hon vara stolt över. Imorgon ska hon testa dra upp mediciner i sprutor och ge morgonmedicin dock under Mammas syn givetvis. Men det kommer säkert gå jätte bra!



Har börjat visa minsan vad för mat jag gillar & inte gillar. Och just nu har jag tyvär tagit paus i mitt drickande, men vi får hoppas jag kommer igång med det igen för det vore ju ett plus så klart. Men så länge jag äter är mamma jätte nöjd!!!! Men så då får hon sluta upp med köpa hem äcklig mat ;) för jag visar minsann vad jag inte tycker om! Min favvis är helt klart spaghetti & köttfärssås!



Tyvär avslutade jag ju denna hemskt roliga dag med ett stort anfall ikväll, mkt tråkigt! Men en bra dag har jag iallafall haft och det va ju bra =)



Nu ligger jag och klappar händerna, men är ju bäst jag somnar snart för är ju dax för morgondusch imorgonbiti, sen bär det av till habiliteringen imorgon för att ÄTNLIGEN prova min rullstol!!!! HOPPAS HOPPAS den följer med hem istället för barnavagnen! Mamma måste komma ihåg sätta på sufletten på barnvagnen imorgon innan vi går så om vi ska lämna den så de får sufletten också.



Nu får jag väl försöka somna då... Så mamma kan sova inatt hon behöver sova av sin förkylning och trötthet som hon haft hela dan. Och hon kan ju inte sova om jag sjunger och klappar händerna för de hörs ju tydligt eftersom baby vakten. Jaja..



GODNATT OCH HÅLL TUMMARNA FÖR MORGONDAGENS RULLEPROVNING!


Kommentarer
Postat av: solan

det märks att du trivs på andys lekland.det är ju inte undrapå massa ljud omkring dej tjo livat

2009-12-30 @ 18:15:14
Postat av: Elsie Persson

Lilla söta Mathilda vad du är helt underbar när du skrattar. Va bra att du äter maten men munnen det går ju riktigt bra

Natti natti underbart söta lilla Mathilda man blir så glad när man ser dit skratt Hoppas du sover gott i natt

2009-12-30 @ 23:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0