Oj då


Upptäckte minsann att det var ett tag sen vi bloggade på våra sidor, mamma är slarvig !! Nä men hon har nog inte känt ngn ork & lust, varit så mkt annat i henne huvud.
Torsdags fick vi våra efterlängtade sista läkarintyg & sådant som vi skulle ha för söka bilstöd så nu är det också inskickat.
Nu är det bara att vänta på svar på bilstöd ansökningarna och assistans timmar ökning. Evig jobbig väntan är det allt!
Så jag & ass följde med mamma till stan för posta på breven till försäkringskassan i torsdags, sen tyckte jag att jag behövde nytt nagel lack & så blev det minsann. Ett lite ljusare blått, min mamma älskar ju blåa färgen. Och jag är väl illa tvungen att göra det.

Under helgen har Moster Michelle & hennes kompis Malin varit här.
Dem fick passa mig & lillebror & Teddy på lördagen för mamma & pappa skulle iväg ngr timmar. Det gick hur bra som helst, moster är så duktig för att vara 14år.

Söndags så begav vi oss ut hela familjen inkl. Michelle & Malin. Vi hamnade i hundrastgård där jag kunde sitta och kolla på vovvarna som lekte och lillebror som lekte med sina bilar förståss.



Fick ju feber i torsdags helt plötsligt från ingenstans, och den fortsatte lite smått under natten.
Fredagen va jag på lite ledssamt humör & ville mest vara ifred. Helt plötsligt på lördag mådde jag hur bra som helst igen:-) Skönt det gick över så fort, mamma blir ju så nervös så fort jag blir lite dålig.

I lördags hade jag ett stort anfall, typISKT.
Det lustiga av allt var att bara cirka elva timmar innan hade jag fått stesolid så att jag skulle sluta va orolig o somna den natten, jätte konstigt.. Att ja fick anfall så tätt in på, ska prata med min doktor.. kanske behövs min stesolid dos ökas.

Där är nog en del till jag kan öka på min nya medicin så vi får väl se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0