JIPPI

Igår var jag minsann anfallsfri :-)

Hoppas på ännu en sådan dag, men sånt ska man aldrig hoppas på man ska bara låta dagen va så får man se helt enkelt.

 

Idag var jag med assistent på förmiddagen, varit rätt så trött idag.

Sen tog mamma över mig klockan ett. Vi har gosat liten sväng, sen begav vi oss till kooperativet MejDej där jag är medlem ju. För att hälsa på Maria som vi inte träffat på länge ju, och så lämna lite papper. Lite tidraporter bland annat så mina assistenter får någon lön hihi.

 

Halv fem på eftermiddagen kom Patricia, hon passade mig så att mamma kunde gå och hämta lillebror på dagis eftersom pappa jobbar länge idag. Patricia har ju varit hos oss lite här tidigare ngr dagar och sett på & testat på eftersom hon nu går personlig assistent utbildning på Furuboda. Så eftersom mamma inte var hemma för än närmare halv sex så fick ju Patricia ge mig min 17:00 mat vilket gick hur bra som helst :-) Tack för du passade mig!

 

Nu ligger jag och leker med dockan Lena, när vi inte har några assistenter blir det lite mer mys och lugna lekar. Lite semester måste jag ju ha ;-) och det passar vi på när assistenterna inte jobbar.

 

De ringde från kommunen idag angående mammas förslag om att assistent och jag kunde hälsa på på dagis ngr timmar i veckan så jag får träffa barn. Men NO WAY, hur mamma ens kunde tro det.. men nepp "så funkade inte deras verksamhet" uttryckte hon sig som. Och då menade mamma på att det funkade ju inte med deras när jag gick där. Det hade hon inget svar på bara "nej jag vet det". Hur ska vi gå vidare då? nej inget svar där heller.

Så mamma gav ett annat förslag som hon även sagt för längesen förut.

Mamma frågade "men om Mathilda börjar på dagis igen då, kan hon få ha sina assistenter oxo med hela tiden? eftersom det inte fungerar annars hon måste ha en som är tillgänglig för henne hela tiden"

Rekorns svar " Nej så funkar inte vår verksamhet, vi vill inte ha ngn annan personal här. Vi erbjuder bara en resurs person.

 

 

NI KAN JU TRO...

Mamma är som galen här hemma efter dem svaren !!

Neka en flicka som jag dagisplats blir det ju automatiskt !!!!!!!

Så barn som behöver ngn vid sig hela tiden är inte välkomna på dagis i Kristianstad !

 

GAAAAH!!

SÅ denna dag blev huvudvärk för Mammas del.

Blir väl och vänta tills skoldax då :-(


Kommentarer
Postat av: Tissa

Bara roligt o passa dig Mathilda :) Glad din mamma har dt förtroendet för mig :)

Ja denna komunen är inte fullt som dom ska!! Idioter rent ut sakt! Man ska inte göra skillnad på människor, alla ska kunna gå på dagis!

2009-08-31 @ 19:53:18
Postat av: momo

Jag föreslår Kristianstadsbladet,så får omgivningen reda på hur det går till. Momo saknar er,men får ju inte träffa er än..Jäkla svinsjuka:-( ...Kram

2009-08-31 @ 20:11:44
Postat av: Anna Svensson Crona

Det finns massor med principfasta människor. är ju förskollärare själv o man har ju träffat på en del. Fast som fsk-lärare är det inte heller så lätt för vi bestämmer ju inte ett skit. vi får bara göra det de längre upp bestämt även om vi personligen gärna gjort det.



På dem!



Anna o Axel

2009-08-31 @ 22:04:12
Postat av: familjen huss

grrr vad jag blir arg när jag läser det jag läser dumma dumma tanter det finns sessan....jag föreslår samma som momo och sen hade ajg kontaktat diskrimineringsombudsmannen (eller kvinnan) med för detta käns som ett fall av diskriminering att inte du söta sessan ska kunna gå på dagis tack vare att de har sina dumma regler

kram söta du

2009-09-01 @ 08:30:16
URL: http://www.hussanette.zoomin.se
Postat av: Anette la Fleur

Man blir så ledsen när man läser att du inte får gå på dagis, det hade varit roligt att vara där tillsammans med dig Mathilda.

Vi får hoppas på att kristianstadsbladet vill skriva om det.

Kram

2009-09-01 @ 09:02:36
Postat av: Jessica

Vad skönt med en anfallsfri dag! Men ack så arg jag blir när jag läser om attityden och bemötandet från barnomsorgen. Jag hoppas verkligen tidningen vill göra ett reportage till - det första var verkligen bra!

2009-09-01 @ 19:30:49
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0