Fisar på MejDej

Idag var ass hos mig från morgon till middags tid. Sen tog mamma över.
Vi chattade med webcam med Emma, jätte roligt var det. Lyssnade även på hennes låtar som hon har underbart bra var dem när hon sjöng. Mamma rös och blev helt tårig i ögonen.

Klockan två idag så var jag och mamma på möte på MejDej hos Maria. På väg dit var jätte roligt det blåste ju så mkt på mig, det var skoj.

När vi va där:
Jag fes där inne på kontoret som jag mamma & Maria satt på, hihi Maria märkte doften ett par ggr.. mamma är ju van vid mina fisar hihi. Jag dansade & sjöng för dem och ibland avbröt deras samtal hihi jag vill eju inte lyssna på deras tantasnack :]
Man blir alltid bemött så trevligt när man kommer till MejDej, först när man kommer in genom dörren så känns det så underbart och trevligt. Sen kommer man in så inte slutar det trevliga utan det bara fortsätter.
Man blir alltid glad när man kommer till MejDej trots att man var ledsen när man kom.
Maria på MejDej är väldigt bra för mamma, hon är så förstående i allt mamma säger & ett mkt gott stöd till en familj som oss. Jag tror ALDRIG jag stött på ngn som förstår så pass mkt hur en mamma känner sig när man fått ett funktionshindrat barn så som hon. Hon är fantastisk.
Hon gör alltid mamma generad hihi.
Blev massor med prat om budget pengar hit & dit idag så jag försökte avsluta deras samtal genom att sjunga ngr truddeluttor och "dansa". .. men tror ni dem slutade? nä minsann dem babblad på hihi.
Mamma har nog fått bättre kläm nu på hur hon ska göra med löneökningar osv, det är ju inte det lättaste sådant.
Men problem är till för att lösas ! Och det kommer lösa sig, mamma har ngr dagar till på att fundera på sådant.
Såklart pratade ju mamma & Maria lite om mig med, det är jätte skönt att mamma har ngn mer som förstår så pass mkt ändån.. att ha att prata med. Det är behövligt. Eftersom det inte direkt så där finns någon i släkten som kan förstå det så mkt alls så är de skönt det finns dem från MejDej, Habiliteringen och andra som har funktionshinder/sjukdomar eller de som har barn med funktionshinder/sjukdomar.

Jätte skönt att det finns dem som verkligen lägger ner energi på att försöka förstå mamma & pappa och ännu skönare med dem som vill lyckas som också gör det.
Och skönt att de finns just när man är glad med och inte bara kommer när man är ledsen. Man behöver ju faktiskt andra när man är glad också.

Efter mötet gick vi på apoteket hämtade medicin till mig. Vi gick sen och hämtade ut mitt paket det var ju en knapp :O) Sen domus där vi köpte våffelsmet, så när pojkarna i hushållet kom hem så åt vi våfflor grädde & sylt, dock så åt ju inte jag.. ngr dopp med fingret i grädden bara.

Sen har de varit skype med Emma ikväll innan jag gick och la mig.

Nu sover jag och det ska jag fortsätta med (hade mamma tänkt iaf)
Imorgon kommer ass klockan sju och ska va med mig heeeela långa dagen.
GODNATT

Kommentarer
Postat av: Emma

Nu kommer alltså din ass, och det skulle min också gjort men det var visst halt, hehe.



Vi hade ju riktigt mysiga stunder vid datorn igår, Mathilda! Och bättre kommer det bli när vi får träffas så du får höra mig och så på riktigt. :-)



Skönt att de på MejDej förstår er så bra! Det är en svår situation att förstå.. Och ännu svårare om man inte lever med det själv.



Ha en fin dag! Kraam <3

2009-04-17 @ 07:02:31
URL: http://emmixen.se
Postat av: Carina

Hej Matilda & mamma givetvis,



Det är så roligt att läsa i din blogg om vad du hittar på om dagarna och hur du har det. Jag tittar in lite då och då för att följa dig i ditt liv.



Visst är tanterna på mejdej goa, tur att du visa upp din dans och att dom inte bara satt och prata vuxenprat för det kan ju bli trist.. Vem vet.. jag träffa kanske din mamma på arbetsledarutb, nu i maj?



Du kan hälsa din mamma att jag förstår hur det är att ha ett funktionshindrat barn.. hon är inte ensam även om det känns så oftast..



Kram från Carina & Co

2009-04-17 @ 10:00:36
URL: http://www.mattiasweb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0