Doktor mötet idag !

På morgonkvisten idag vart jag,mamma & pappa på sjukhuset på möte med min Doktor.

För en gång skull så tror jag knappt det va ngt negativt alls som dr sa idag, såååå skönt nog första gången jag varit med om det.

Doktor blev så chockad över hur jag "utvecklats". Så stark rygg och nacke och överhuvud taget hela kroppen jag blivit. Och ett sånt leende och prat jag mötte upp dr med idag har jag aldrig gjort tidigare.
Pratade lite grann om min medicinering och att faktiskt nu sen jag stigit lite i vikt sen sist vi höjde ngt på min medicin vilket var lääängesen så ligger faktiskt min ena medicin ganska lågt på kontrollerna, inte jätte lågt men inte högt heller, så efter lite prat om hur mina anfall ligger till så bestämdes det att vi höjer min ena medicin från och med ikväll och hoppas på ännu mindre anfall från min sida. Jag har ju knappt anfall längre typ 2 i veckan cirka och det är verkligen SKIT LITE!!! Så hoppas på det kan bli ännu mindre efter höjningen !

Dr tyckte att det var skönt att vi knappt behöver ge stesolid längre, och det tycker så klart jag o mamma o pappa med.
Berättade om hur sömnen var just nu och det var ju såklart med positivt. Men sömn medicinen som vi väntat på länge har blivit ngt strul med hmm suck.. men va inte dr som har strulat till det för det är som vanligt apoteket. Det är apotek i ett jävla nötskal som vanligt. Hoppas på vi kan snart få den så vi kan starta med den.

Atarax dosen som jag har är ju ganska så hög om man säger som så det är ändån en atarax på 60mg/ml och så har jag 13ml av den är ganska så högt men visst min kropp är ju van vid mediciner enda sen första veckorna i mitt liv så jag tål ju betydligt mer än vad ex. rasmus skulle gjort. Han hade nog somnat på 1-3ml atarax. Tyvär tål jag mer än så. Men vi håller full koll på min lever hela tiden så den inte tar skada iaf. Atarax är dock den svagaste medicinen jag har. Stesolid är ju klassat som narkotika så ja..



Faktiskt va dr JÄTTE chockad och vill ha förhoppningar om att det kan hända mer med mig men såklart vill man inte hoppas för mkt, hoppas man för mkt och det inte blir så blir man bara ännu mer ledsen. Bättre hoppas på lite mindre rimliga banor osv osv så blir man istället överglad om ngt kul skulle ske.

Men var verkligen glädjande att komma på möte med dr idag var bara positiva saker om mig för övrigt.
Hon blev glad att knappoperationen gick så bra med och att det läkt så bra som det gjort.

Dr tycker vi helt klart ska börja arbeta med kommunikationen mera sen efter alla helger här nu detta året. Börjar ju med att göra saker och ting tydliga som händer osv. Ex. väskan i knäet på väg till dagis, spruta i handen innan måltid osv osv.. ja så det kommer gå till.. samt lite sorts tecken kanske.. får ju även kolla efter lite och va uppmärksam på om jag gör ngt visst varje gång typ som jag kisar i pottan eller ngt för och se om de är ngt de betyder osv osv osv.. Protjekt om ngr veckor det ! Men lite småstart har det varit ett tag iaf.

Så de va inget tråkigt dr möte minsann och skönt var ju det, man tänkte ju på de mötet vi gick på i december för ett år sen det var ju verkligen inget roligt när vi fick veta angående förtidig död när man är i min sits med livet.

Dr tyckte det va kanon bra att jag verkligen reagerar på när min rallybil stannar och att jag blir arg då och trycker som bara den...


Ett lyckat dr möte helt enkelt =)

Kommentarer
Postat av: momo

Sådana möte som är roliga:-D...Momo Älskar

2008-12-18 @ 18:50:28
Postat av: Sara

Va kul o höra att det gick bra hos doktorn för lilla prinsessan :)



Lucas ger dig en stooor kram!

2008-12-18 @ 18:58:50
URL: http://barahonsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0