Operation & Pill i nosen



Faktiskt kommer det bli väldigt mkt rörigt här kanske, för jag berättar om livet som varit lite titt som tätt. Medans jag ändå skriver om nuvarande osv så bara för er och hänga på i svängarna och bara precis fråga om det är ngt ni undrar som sagt.

Iallafall så för två veckor sen opererades jag i Lund på barnsjukhuset, satt in knapp i magen på mig.
Mamma är helt chockad över hur pass bra det läkt jag är ganska dålig på läka i vanliga fall.



(Bild ovan är samma dag som operation skedde)



(Bild en vecka efter operation ovan)


Nu idag så ser det ännu bättre ut, man byter ju kompressen minst en gång om dagen lite beroende på hur mkt det varar och kladdar osv, och på så vis märker man även hur bra det är. Jag varar inte såå mkt än iaf menkan bli mer oxo ju såklart. Titthålet dem gjorde i navlen (Det ni ser på bild som är övertejpat) har jag idag själv personligen ryckt bort den tejpen när jag busade på puffen, jag tyckte inte jag behövde det längre.
Och faktiskt så såg det bra ut dessutom. Dr sa ju att jag skulle låta det sitta tills det själv ramlade av men NEJ minsann jag orkade inte vänta mer, detta tejp som kliar och så på mig !!

I två kvällar i rad har jag haft extremt stora ep-anfall, mindre skoj för mig =( Ja såklart mamma med som varit tvungen och se det. Ska till doktorn i veckan som kommer får se om hon kanske ska testa ngn mer medicin, hur mkt vi än testar känns de som de kvittar säger dr med, det är som sagt en mkt svårbehandlad epilepsi jag har och får leva med.



(bilden ovan kör jag akka-platta men jag kallar den för rallybil)

På sistone har jag inte alls varit förtjust i den men nu mer o mer de senaste dagarna funkar den väldans bra för mig och jag roar mig lätt i den. Jag blir lätt arg om den får hinder på vägen och inte vill köra vidare. Men mamma försöker hitta ny tejp så att vi kan bygga om min "väg" till den så den inte stannar, funderar även på bygga ut den till hall och data rum. På trägolvet i tvrummet vågar mamma inte chansa ifall det blir märke och dyl, VISST lillebror har ju redan fixat märken men ändån.



(Mamma & Jag på bild ovan)

Tidigare ikväll låg jag och mamma latade oss på soffan och såg på tecknade filmen *kvällen före jul* och jag tyckte den va jätte bra så fort den tog slut så blev jag osocial och ville vara för mig själv och det fick jag med.
En stund senare kom Ellen (mammas kompis/min assistent) vi hade myspys i soffan med fotografier både roliga och fina foto blev tagna och så åt dem såklart massa gottis hihi.



(Jag och min assistent/mystant Ellen på bild ovan)

Hon är ju inte alltid min assistent hon är ju min mystant på fritid =) Hon tycker ju om att leka med mig trots hon inte jobbar känns skönt att hon vill träffa mig annars med faktiskt och mamma såklart.
Hon är assistent till mig cirka 30timmar i veckan och jag trivs jätte bra med det !
Hon lär sig mig mer o mer nästan mer än va många släktingar som ändå är "nära" kan så det är otroligt så fort hon lär sig märks hon har intresset för mig.



På bilden ovan har jag min nya klänning jag fått av min mamma bara för jag var duktig i Lund när jag opererades, visst är den fin ?? !!
Fick även en peppakaksgubbe kramdjur hihi och den tycker ja om för den är så liten och lätt för mig att ta tag om.



Bilden ovan är samma dag som min operation för två veckor sen.
Är på sjukhuset i Lund och peppakaksgubben i mitten fick jag av mamsen efter op =)
Lena(min docka) som ligger till höger är världens bästa vän. Varför hon är döpt till Lena är för världens bästa kontaktperson/special pedagog heter det =)



Bilden ovan ---> jag blev hur glad som helst efter operationen att jag ÄNTLIGEN slapp V-sonden (sond man har i näsan en slang ner till magen genom näsan alltså) för den var jätte jobbig all tejp och allt i mitt ansikte och så fort jag pillade i näsan så följde ju slangen med =(



Nu kan jag fritt pilla i näsan så mkt jag vill =D
(bilden ovan är från Luciadagen på dagis i onsdags när jag var peppakaka)



Kommentarer
Postat av: pappa

du e stark o duktig gumman min.. puss

2008-12-14 @ 00:47:07
Postat av: mystanten

Älskade unge, du är så stark :)

2008-12-14 @ 09:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0