Escada "Essa"

Sen jag la bilder på Essa här sist så hade hon inte rest sina fina öron, men dem står högt i det blå nu :-) Hon ser ut som en vuxen minischäfer hihi



Här ligger Essa och myser i stora puffen, och jag som köpt en rosa bädd till henne :( Hon tyckte nog mamma ska ligga i bädden och hon i puffen hihi. Fast hon tycker om att ligga i puffen med mamma, så fort mamma lägger sig i den så kommer hon platsar sig på mamsen <3



När mamma jobbar natten med mig så placerar djuren sig inne hos mig <3 Oh jag sover så otroligt lugnt då. Jag vet ju att om jag rör på fötterna för mkt så kommer Blixten att fånga dem hihi.. bäst man ligger still då ;)

I veckan så har Mamma varit med Essa på TBK träffat sina vänner, Sandra med sin ena rottis Arko. Essa fick träna att titta på :) Och lite inkallning, Sandra visade mamma en annan form av inkallning än den mamma bruka göra. Mamma tror nog det är lite steg 1 inkallning som Sandra visade, den mamma gör är kanske mer steg 2. Så mamma och jag har i veckan varit ute och tränat den inkallning då man måste vara två på den, dock behöver man va det på mammas också. Och jag tycker det är jätte kul att träna vovven. <3 Jaaa assistenten hjälper ju mig givetvis......

Sen har ju Essa varit och träffat sin kusin Destiny och busat massor, Desitny är en riktig tuffing den ;) Ensam valp från kullen så då blir de lite tuffare. Och så träffat sin morbror Ossy.. tror jag det var om mamma minns rätt??! HELT UNDERBAR Ossy, mamma vill stjäla honom med sig hem hihi.

Och så har ju Essa träffat Sandras Bella med, hennes andra Rottis. Som är såååå fin, också en hund mamma skulle vilja stjäla med sig hem hihi.. Helt underbar!!



Hunnit med väldigt mkt denna veckan, för Mamma & Essa har ju varit hos Tina med på en hundträff. Mkt givande för mamma och Essa. Essa fick lära sig att inte behöva hälsa på alla hundar, att titta på, träna med kontakten & lite bus!

Sen blev de lek med kusinernas nya valp.
Många hundträffar egentligen, men väldigt få som Essa fått leka/hälsa på ändå.
På TBK hälsade hon bara på Arko lite snabbt ju, Så hon har ju bara lekt med Destiny, Ossy, Bella & Lexi.
Hon behöver inte leka med alla minsann, det får ju inte jag ;) hihi..

Efter att Essa varit så duktig idag, så avslutade Essa kvällen med bus i 20min med Bella när mamma ändå hämtade "hundjacka" där :-)

Essa är en jätte duktig vovve, så lättlärd social framåt nyfiken & gillar att myyyysa <3

Översta bilden är från igår...i detta inlägg..
kolla bild nedan som va när hon kom till mig för tre veckor sen :) sååån skillnad!



Finaste Essa <3
Hon är en riktig mattegris hihi..
Pappa stog med gott godis i handen i ena delen av köket härom dagen men Essa valde att gå till mamma som inte hade godis ;) hihi

Imorgon ska Essa på sin vaccination! Och på tisdag är Essa 12veckor gammal, stora tjejen!


Kommentarer
Postat av: Acro å matte

Vi tittar in lite nu å då för att se hur det går för er där nere. Det är så intressant att läsa Mathilda´s blogg om livet och familjen. Du Mathilda och Essa skulle bara se hur mycket med kulig snö vi har :)Acro hälsar till Essa att öronen är super snygga :)men det där med sprutor är ju mindre kul så en Acro puss kommer flygande.

Hoppas ni alla får en underbar vecka!

//Acro med flock

2012-01-31 @ 15:25:56
URL: http://teammiraxcazper.blogg.se/
Postat av: Petra

Tack för tipsen. Behöver dock tips om hur jag får i henne flytande kåvepenin!

jag läste nånstans om varför pencillin inte fanns som stolpiller. Det hade med att göra att effekten var inte densamma.

Men då får dom ju för jvlen fixa effekten. Haha. Jäkla trams. Dom borde fatta att man inte kan ge äcklig pencillin i flytande form till barn som inte förstår att det är bra för dom.



Hoppas allt är bra med r?

Kram!!

2012-02-03 @ 06:19:03
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0