Ändring på assistansen

Tjollahopp Tjollahej!
Idag har familjen Andersson här hemma haft en riktig slappedag, men vad ska man annars med dessa söndagar till hihi. Gosat & busat hela dagen igenom.

Gosade med momo lite när hon ändå va här en sväng, sen blev det lååång gos med mamsen. Dessvärre fick jag ju ett jätte stort anfall i mammas knä, ruskigt stort & hemskt :( Så då la dem mig i sängen därefter så jag fick sova. Tråkigt med sånna avslut på dagarna men men, thats my life!

För att hålla på min morgonrutin, så har mamma & pappa haft lite "möte" ikväll tillsammans kring min assistans. Att mamma & pappa inte själva kommer att jobba på lördag söndag morgon i veckorna mera. Nu kommer vi snart att även ha assistans på dem mornarna. Med andra ord ska vi ha assistans alltid varje morgon nu mera. Mamma & Pappa tycker det är svårt det här med morgonrutinen att den är behövs ju vara fast och vara likadan varje morgon för min skull. Men mamma o pappa känner ju såklart att dem hellre kryper ner o myser med mig på mrogonen exempel. Därför för min skull att ha den morgonrutinen dagligen så kommer det blir assistans varje morgon. Vi gör ett försök ett tag så får vi ju se hur det känns för oss här hemma.

Nu ska jag sova vidare för imorgon biti kommer Anette och väcker mig!

GODNATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0