Tävling !! *Var med och tävla*


Tävlingen är för dem som vill vara med och tävla. Priset är dock kanske bara intressant för er som känner/bekant till mig eller bara vet vem jag är. Men alla är välkomna att tävla !! Priset är en hemlis fram tills den dimper ner i din brevlåda.(Berättar för er andra som inte vann därefter) Kanske uppskattas priset även för er som läser hos mig men som ändå inte känner mig alls, vem vet ! När tävlingen är slut och föräldrarna till mig utsett en vinnare så kommer jag att höra av mig till din mail och länka till din blogg som vinnare hos mig !

Tävlingen:
1. Beskriv mig Mathilda med minst 15 ord ihop satt som en bra menning !
2. Berätta även vad som intresserar dig i min blogg när du läser, minst 10ord !
3. Länka mig på din blogg i ett inlägg skriv såhär:  "Läs om Mathildas resa genom livet" !

 Det ska ni skriva i en kommentar glöm inte fylla i ert namn+bloggadress+mailadress.(om ni har bloggadress alltså)
Var med och tävla hos lilla mig, det vore skoj !!

Tävlingen pågår till datum: 5 Februari 2009 Klockan 15.00.



Lycka till !
// Mathilda


Kommentarer
Postat av: J o h a n n a

1.Mathilda, jag vet inte vad som förisigår i ditt söta huvud, vad du tycker och tänker om mig eller andra, men jag vet att alla tycker om dig, för du gör minsann avtryck i allas hjärtan på en gång! När man vet vad du gått igenom så beundrar man både dig och dina föräldrar, man ställer sig frågan hur ni orkar. Men det gör ni, för ni har varandra och kärleken! <3

2.Jag tycker om att läsa din blogg för det är din dag ur din mammas synvinkel, vilket gör det hela mer intressant eftersom man då får se det från två håll så att säga.

3.Jag har ingen blogg så jag länkar inte ;)

2009-02-02 @ 22:50:51
Postat av: Sara

1.I mitt liv en liten prinsessa du är, ett leende på läpparna du ofta bär :)



2. Tycker om att följa din blogg om ditt liv, din vardag, din utveckling. Att få spendera mkt tid med dig i veckorna gör att man vill hålla kolla på hur du mår och va du gör även när vi är ifrån varandra.

2009-02-03 @ 00:42:51
URL: http://barahonsara.blogg.se/
Postat av: Natta

1. Kollar man på dig ser man styrka och mod, dina ögon är fyllda av tro, när du skrattar och ler vill man bara ser mer. Du dansar och sjunger så hela jorden far runder, det är underbart att se att du är villig att ge oss mer



2. Jag läser din blogg för den ger så mycket. Du delar med av ditt liv till oss andra. Du lär oss hur de är att leva som du gör. Man ser hur du utvecklas och man lär sig så mycket om de. Andra barn som har samma som dig vågar kanske inte prata om de som du gör, därför ger du en stor möjlighet att komma med tips och råd. och visa att det kan gå.

2009-02-03 @ 01:42:09
URL: http://19-och-en-dotter.devote.se/
Postat av: Moster

1. En liten sessa som har en kämparglöd till max, din envishet har gjort att du klarat dig genom mkt,världens underbaraste leende och skratt som gör moster varm inombords.

2. ATt moster kan följa dig på detta sättet eftersom vi inte kan träffas så mkt. Men trotts att moster inte är där själsligt så är du alltid i mosters tankar och jag vill följa dina dagar till 100%. Du kommer alltid ha en väldigt stor plats i mosters hjärta.

2009-02-03 @ 05:39:38
URL: http://stigsson.zoomin.se
Postat av: Pernilla W

1)Den dagen Mathilda föddes, regnade det...Det var änglarna som grät, för nu hade de förlorat sin vackraste, hemlighetsfulla och starka ängel.



2) Jag tycker om att läsa i ditt blogg, man blir så glad när man ser dig på bilderna. Du ger alla en tankeställare att man ska njuta av livet till max även om det blir motgångar i bland.



KRAMAR

2009-02-04 @ 07:16:25
URL: http://pewall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0